0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Цілеспрямований гравець лотереї «ХТО ТАМ» виграв квартиру в Києві

Минулої суботи, 12 жовтня була виграна 365-та квартира в державній лотереї «ХТО ТАМ». Переможницею стала Ольга Василівна Стеценко із Києва, яка вже вдруге потрапила на розіграш в студію. У перший раз вона виграла 9 800 гривень, а в другий раз їй пощастило виграти нову квартиру з ремонтом в одному з елітних житлових комплексів Києва.

За словами переможниці, ідеєю виграти квартиру в лотерею «ХТО ТАМ » Ольга загорілася разом зі своїм чоловіком та донькою. Кожен з членів сім'ї вже побував на телерозіграші лотереї в якості учасника, де щоразу вигравали великі гроші - від 9 800 до 43 500 гривень. Але виграти квартиру не вдавалося.

Саме квартира була основною метою сім'ї Стеценко, тому вони продовжували грати. І їм знову вдалося отримати право на участь у телевізійному розіграші. Сім'ю представляла Ольга Василівна. Вона впевнено пройшла до фіналу і з першої спроби обрала ключ від триста шістьдесят п'ятої лотерейної квартири. Цікаво, що і після здійснення мрії сім'я Стеценко вирішила не зупинятися на досягнутому. Тепер вони мріють стати першими гравцями, яким вдасться виграти дві квартири.

Нагадаємо, що орієнтовна вартість квартир, які розігруються в лотереї «ХТО ТАМ» щотижня, складає більше 500 000 гривень. Замість квартири в Києві переможці можуть забрати виграш у грошовому еквіваленті.

Білети лотереї «ХТО ТАМ» можна придбати в будь-якій точці продажів лотерей «М.С.Л.», або на ігровому порталі лотерейного оператора.

Наступна квартира буде розіграна в суботу, 19 жовтня о 9:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1».

Поділитись:
13 жовтня 2013
Ми у Viber!