0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Пенсіонер із Запоріжжя завдяки своєму хобі виграв більше 27 тисяч гривень

 

Житель Запоріжжя виграв у державну числову лотерею «Мегалот» понад 27 тисяч гривень. Везучого пенсіонера звуть Колодченко Олексій Іванович і, як виявилося, він грає в лотереї ще з часів СРСР. За його словами, першою лотереєю, в яку він зіграв, було радянське «Спортлото», правонаступником якого є «Мегалот». З тих пір гра в лотерею - це його улюблене хобі .

Пан Олексій грає тільки в лотерею «Мегалот», його приваблює доступна вартість лотерейного білета - 5 гривень. Пенсіонер стверджує, що він добре розбирається в цій лотереї, і, тому його хобі досить часто приносить виграші. Особливо щастить, коли він грає «за системою». Така ставка дозволяє в одному тиражі виграти по кілька призів різної величини відразу в декількох ігрових комбінаціях.

Маючи за плечима величезний досвід гри, і аналізуючи результати попередніх тиражів, пан Олексій впевнений, що у нього є гарні шанси виграти джек-пот лотереї «Мегалот» - 15 млн грн. і забезпечити безбідне життя собі та своїм онукам. А на вже виграні 27 тисяч хоче купити великий сучасний телевізор, про який вже давно мріяв.

До речі, сім'я пана Олексія до лотерей ставиться позитивно, а після виграшу великого призу, деякі члени сім'ї почали самі грати в лотереї .

Поділитись:
3 жовтня 2013
Ми у Viber!