0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможець лотереї «Мегалот» виграні гроші вкладе в купівлю квартири

5 жовтня житель районного центру у Вінницькій області Микола Миколайович Максименко виграв 59 187 гривень у державну лотерею «Мегалот». У ставці пана Миколи  були вгадані 5 чисел із 42-х. Вибір чисел переможець довірив комп'ютеру, скориставшись опцією «автоставка».

За словами переможця, він вперше скористався можливістю зробити «автоставку»: «Я всього два місяці тому став грати в лотерею «Мегалот» і просто не знав про такий спосіб ставки, а тепер весь час довіряю вибір чисел машині. У мене дуже мало вільного часу і витрачати його на вигадування чисел мені просто не хочеться, а пропускати розіграші та втрачати через це шанси виграти я не хочу. Тепер я граю так: по дорозі додому зайшов в лотерейний кіоск, зробив автоставку, заплатив за кожну по 5 гривень і додому, до сім'ї».

Як з'ясувалося, переможець не знав і про те, що міг подвоїти свій виграш до 118 тисяч гривень, докупивши всі номери «Мегакульок» (числа від 0 до 9). Нагадаємо, що базовий ігровий варіант складається з шести чисел і однієї «Мегакульки» (куля, яка подвоює виграш). Але вже рік, як всі гравці лотереї «Мегалот» до кожного ігрового варіанту можуть придбати гарантоване подвоєння виграшу - всі номери «Мегакульок».

За словами Миколи, після того, як стало відомо про виграш, сім'я була здивована більше, ніж він сам. Ніхто не очікував, що удача прийде так швидко і відразу принесе великий виграш.

Виграні гроші переможець планує вкласти в покупку квартири. На цю покупку пан Микола  відкладав гроші і тепер дуже близький до здійснення мрії. На досягнутому виграші переможець зупинятися не збирається, адже тепер мріє виграти джек-пот лотереї «Мегалот», який становить 15 мільйонів гривень. У нього в сім'ї двоє дітей і дуже багато планів, які він мріє реалізувати.

Поділитись:
17 жовтня 2013
Ми у Viber!