0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нові лотереї «ТІП» і «ТОП» б

У перший тиждень розіграшу нової лотереї «Топ» гравці виграли 4 головних призи по 200 000 гривень. Це унікальний показник для українських лотерей. Раніше, так часто головний приз не вигравали.

Лотерейні білети переможці купили у Львівській, Луганській, Дніпропетровській і Запорізькій областях. На даний момент виграш оформив тільки переможець на ім'я Володимир із Львівської області. Інших переможців на даний момент чекають в регіональних представництвах лотерейного оператора «М.С.Л.» для оформлення виграшів.

За словами математика Олександра Голініщева, така частота виграшу головного призу не дивна: - «В лотереях «Тіп»і «Топ» найвищі ймовірності виграшу головного призу з усіх існуючих в Україні лотерей. Припускаю, що найближчим часом обидва призи будуть вигравати щодня. Чим більше буде куплено білетів, тим частіше будуть виграші».

Нагадаємо, що розіграші нових лотерей «Тіп» і «Топ» стартували 14 жовтня. Лотереї проводяться лотерейним оператором «М.С.Л.». Це найбільший лотерейний оператор на пострадянському просторі, правонаступник радянського «Спортлото». Розіграші нових лотерей проводяться щодня. Головний приз лотереї «Тіп» - 100 000 гривень, а лотереї «Топ» - 200 000 гривень, вартість лотерейних білетів - 1 і 2 гривні відповідно.

Розіграші лотерей транслюються двічі на день в ефірі національного телеканалу Україна.

Поділитись:
21 жовтня 2013
Ми у Viber!