0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У лотерею «ХТО ТАМ» молодий житель київської області виграв 366-ту квартиру.

 

26 жовтня в лотерею «ХТО ТАМ» виграли 366-ту квартиру з ремонтом в Києві.

Переможцем став Олександр Лисенко з Київської області. Лотерейний білет з правом на участь у розіграші квартири, Олександр купив за 5 гривень, у точці продажу лотерей «М.С.Л.».

Олександру всього лише 26 років. Перемога ще зовсім молодої людини, підтверджує, що українські лотереї стають цікавішими для молодих гравців. Великі грошові призи і цікавий ігровий процес дозволяє не тільки цікаво провести дозвілля, але й забезпечити собі прекрасне майбутнє за рахунок виграшів. Олександру завдяки участі у лотереї «ХТО ТАМ» к 26 рокам вдалося забезпечити себе власною квартирою з ремонтом в елітному житловому комплексі Києва .

Власна квартира - це мрія більшості українців, зарплати яких не дозволяють забезпечувати себе житлом, а для 366-ти гравців лотереї, житлове питання давно знято. Більшість з них, купували лотерейні білети по 5 гривень, паралельно з накопиченням грошей на власні квартири. Удача в лотерейній грі прийшла швидше, ніж накопичилася потрібна сума.
 

Олександр не виняток. Успішний молодий чоловік, з перспективною посадою у великій будівельній компанії давно грає в «ХТО ТАМ».

«Почав ще в часи, коли гравці ходили по ігровому полю разом з ведучим Максом Неліпою, - сказав Олександр . Ні мої батьки, ні друзі лотереями в ту пору не цікавилися. Прийшов у гру сам і виключно заради інтересу, адреналіну, азарту. Завжди грав і граю, отримуючи від гри головне для себе - ЗАДОВОЛЕННЯ. Після мого сьогоднішнього успіху впевнений грати почнуть і батьки, і друзі, і кохана дівчина Інна... Успіх заразливий, гра притягальна...».

Олександр виграв квартиру під час прямого ефіру телерозіграшу лотереї «ХТО ТАМ» на каналі «1+1». Наступний розіграш квартири відбудеться в суботу, 2 листопада о 9:00.

Поділитись:
27 жовтня 2013
Ми у Viber!