0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У лотереях «Тіп» і «Топ» за один рік гравці можуть виграти 182 мільйони гривень.

Українські лотереї «Тіп» і «Топ» стали рекордсменами виграшності серед українських лотерей. За два тижні з часу старту розіграшів лотерей, виграно вже 10 головних призів. Дев'ять гравців виграли в лотерею «Топ» - кожен по 200 000 тисяч гривень, а гравцеві лотереї «Тіп» дістався головний приз у розмірі 100 000 гривень.


Таким чином, в цілому 1 900 000 гривень, поповнять сімейний бюджет гравців з Львівської, Закарпатської, Київської, Одеської, Миколаївської, Донецької, Луганської області та одразу 2-х гравців з Дніпропетровської області. Ще майже 5 млн грн. було виграно грошовими призами меншого номіналу. Всього було виграно майже 7 млн ​​грн. При такій динаміці виграшності, за один рік проведення лотерей гравці виграють 182 мільйони гривень.


Аналітики передбачали високу виграшність цих лотерей, за їх словами показники зростатимуть і далі: - «В лотереях «Тіп» і «Топ» найвищі ймовірності виграшу головного призу з усіх існуючих в Україні лотерей. Чим більше буде куплених лотерейних білетів - тим частіше будуть виграші. У перший тиждень розіграшу цих лотерей було виграно чотири головних призи, в другу - шість. Дуже скоро вигравати будуть щодня, і це відбудеться дуже скоро».


«Більшість переможців вже оформили свої виграші в регіональних представництвах . На даний момент, для оформлення виграшів очікують появи гравців, які виграли у вихідні дні», - повідомили в прес-службі лотерейного оператора «М.С.Л.».

Поділитись:
28 жовтня 2013
Ми у Viber!