0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Генеральний директор лотерейного оператора «М.С.Л.» вручив Гран-прі КФ Молодість

 

26 жовтня в столичному кінотеатрі «Київська Русь» відбулася урочиста церемонія закриття 43-го міжнародного кінофестивалю «Молодість», в ході якого Генеральний директор лотерейного оператора «М.С.Л.» Євген Власенко вручив Гран-прі переможцю кінофестивалю.

Гран-прі виграв режисер з Великобританії Габріель Гоше за фільм «Людська маса».

Генеральний директор МКФ «Молодість» Андрій Халпахчі не зміг не згадати внесок компанії «М.С.Л.» у розвиток кінофестивалю і від свого імені висловив вдячність лотерейному оператору «М.С.Л.» і всім гравцям, за надану фінансову підтримку, яку компанія надає кінофестивалю протягом 14 років .

Генеральний директор компанії «М.С.Л.» Євген Власенко: "Підтримка культурно-освітніх і соціальних програм є невід'ємною складовою діяльності нашої компанії. У цьому ми бачимо внесок лотерейного бізнесу в розвиток культури нашого суспільства."

МКФ «Молодість» та «М.С.Л.» разом вже 14 років. За цей час фестиваль представив українцям найкращі досягнення кіномистецтва і отримав славу кіноподії світового масштабу. Традиційно й в цьому році оператор державних лотерей «М.С.Л.» спонсує Гран-прі КФ «Молодість» у розмірі 10 тисяч доларів.

Поділитись:
26 жовтня 2013
Ми у Viber!