0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Ажіотаж в лотерейних кіосках - в лотереї «ТІП» і «ТОП» щодня виграють сотні тисяч гривень.

Українські лотереї «ТІП» і «ТОП» прогнозовано стали рекордсменами виграшності серед українських лотерей. За 21 день розіграшу лотерей виграно 17 головних призів.

 Чотирнадцять гравців виграли в лотерею «ТОП» - кожен по 200 000 тисяч гривень, а три гравці лотереї «ТІП» виграли по 100 000 гривень.


Таким чином, 3 100 000 гривень поповнять бюджет гравців з Львівської, Закарпатської, Чернівецької, Запорізької, Одеської, Миколаївської, Луганської області, по 2 виграші у Донецькій та Київській області, республіці Крим, а рекордсменом є Дніпропетровська область, в якій вже 4 гравці виграли головні призи лотерей «ТІП» і «ТОП».


Сім головних призів були виграні за останні сім днів. Прогнози аналітиків, які стверджували, що в ці лотереї будуть вигравати кожен день, здійснилися в перші тижні розіграшів лотерей.


У прес-службі лотерейного оператора «М.С.Л.» (організатора лотерей «ТІП» і «ТОП») стверджують, що це найуспішніший старт для українських лотерей і ще більш успішний старт для гравців. За інформацією наданою лотерейним оператором «М.С.Л.» з такою динамікою виграшності вони стикаються вперше.

Лотерея в рекордні терміни стала дуже популярною серед гравців. Лотереї купують з величезним ажіотажем, що призвело до того, що минулого тижня по всій Україні стали виникати черги в лотерейних кіосках. Причиною цьому стала величезна кількість охочих купити лотерейні білети.


Нагадаємо, розіграші нових лотерей «ТІП» і «ТОП» стартували 14 жовтня. Розіграші нових лотерей проводяться щодня. Головний приз лотереї «ТІП» - 100 000 гривень, а лотереї «ТОП» - 200 000 гривень, вартість лотерейних білетів - 1 і 2 гривні відповідно.

Поділитись:
5 листопада 2013
Ми у Viber!