0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У вас щасливий номер телефону!

У державній лотереї «Лото-Забава» стартував новий, несподіваний для лотереї розіграш під назвою «Щасливий номер». У ньому беруть участь ... номери мобільних телефонів гравців.

 

Мобільні телефони сьогодні є практично у всіх, тому зіграти в «Щасливий номер» може кожен, адже для цього потрібно купити додаткову ігрову комбінацію і зареєструвати її СМС-повідомленням зі свого мобільного телефону.

 

Номер телефону автоматично потрапляє у базу учасників розіграшу «Щасливий номер». А далі в гру вступають традиційні лототрони, за допомогою яких визначають виграшну комбінацію із 7 цифр. Порівнюючи цю комбінацію з номером свого телефону, можна дізнатися про те, чи виграли ви приз і наскільки він великий. У розіграші беруть участь тільки останні сім цифр мобільного телефону. У першому розіграші, який відбувся 17 листопада, з лототрону випали кульки 9322042.

 

Щасливим у першому розіграші виявився номер телефону, в якому з виграшною комбінацією збіглися 5 останніх цифр. Його володар виграв 86 810 гривень. Відомо, що переможець купив лотерейний білет у Запоріжжі; на даний момент його очікують для оформлення виграшу в регіональному представництві лотерейного оператора «М.С.Л.».

 

Гравці, яким у поточному розіграші «Щасливого номера» не пощастило виграти призи, можуть взяти участь у другому етапі розіграшу та виграти від 5 до 50 тисяч гривень. Для цього потрібно за допомогою дзвінка ще раз зареєструвати свій номер телефону. Перший такий розіграш відбудеться 24 листопада о 9:00 на каналі «1+1». Таким чином, в «Лото-Забава» знову величезна кількість можливостей виграти великі грошові призи.

Поділитись:
20 листопада 2013
Ми у Viber!