0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Житель міста Маріуполь був у кроці від 15 мільйонів

Едуарду Пандазі з Маріуполя не вистачило одного виграшного числа, щоб зірвати найбільший джек-пот в Україні, який розігрується в державній лотереї "Мегалот". За правилами лотереї, потрібно вгадати 6 з 42-х чисел; Едуарду Пандазі вдалося вгадати 5-ть чисел і виграти майже 30 000 гривень.

Начальник зміни ЗАТ "Електросталь" грає в лотерею з 2001 року. За цей час гра в лотерею переросла у хобі. І, за словами Едуарда,- це ще і єдина чесна і законна можливість істотно поправити матеріальне становище своєї сім'ї.

«Виграти джек-пот в 15 мільйонів - це моя мрія. Я був дуже близький до неї. За час гри, я розробив власну систему визначення виграшних чисел, яка заснована на аналізі попередніх розіграшів. Зараз я вгадав 5 чисел, виграв 30 000 гривень, сподіваюся, що ця ж система допоможе виграти джек-пот», - сказав Едуард Пандазі.

До речі, дружина Едуарда Пандазі в чесність українських лотерей донедавна не вірила: «Вона думала, що всі розіграші - це не правда, виграшів не існує. Тепер вона поміняла свою думку», - говорить переможець.

Поділитись:
22 листопада 2013
Ми у Viber!