0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Удача з першого лотерейного білета

24-річна мешканка Миколаєва Анна Андруха виграла квартиру в лотерею «ХТО ТАМ». Тепер вона стане киянкою.


Анна купила всього лише один лотерейний білет, причому зробила це вперше в житті. І навіть не з власної ініціативи, а на прохання своєї бабусі, Євгенії Никифорівни.


- Бабуся Женя кілька місяців вмовляла мене зіграти в лотерею, - розповіла переможниця. Вона бачила по телевізору, як виграють квартири, і знала, як я мрію переїхати з Миколаєва до Києва, щоб жити в одному місті зі своєю сестрою Ніною. Бабуся говорила: «Ну, купи білетик, може і тобі пощастить».


Я, звичайно, не вірила, що таке можливо, тому й не поспішала виконувати її прохання. А тут якось вийшли ми з чоловіком в супермаркет за продуктами, я побачила розкладку з лотереями і згадала бабусині слова. Кажу чоловікові: «Давай купимо білетик «ХТО ТАМ», просто, щоб бабусю заспокоїти». А через день на мій «мобільний» прийшла СМСка, що я виграла запрошення до телестудії на розіграш. Я вирішила, що хтось із друзів дізнався про білет і «розігрує». Але в той же день мені подзвонили з «ХТО ТАМ» і запросили на гру, детально пояснивши коли, як і куди треба приїхати, так що у мене не залишилося сумнівів.


У студії за Анну дуже голосно вболівали її родичі: чоловік Павло і маленький син Тимур, сестра та її чоловік, свекор зі свекрухою. Коли Анна вийшла у фінал і з першої спроби вгадала ключ, яким відкривалася лотерейна квартира, всі разом вискочили прямо на сцену, кинулися вітати, обіймати і цілувати. Відразу після телерозігриша весела компанія вирушила дивитися виграну квартиру в одному з будинків нового ЖК «Грюнвальд».

Будівництво на етапі завершення, в багатьох квартирах власники вже роблять ремонти. А переможці «ХТО ТАМ» отримують квартири з готовим ремонтом - заїжджай і живи - ремонт зроблено за рахунок лотерейного оператора.


Поділитись:
13 листопада 2013
Ми у Viber!