0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У Житомирі виграли мільйон в лотерею

 

У популярній українській лотереї «Лото-Забава» виграли мільйон гривень. Переможець з міста Житомир став 199-м гравцем, який став мільйонером, граючи саме у цю лотерею. Хто саме став власником величезних грошей поки що невідомо, адже гравець ще не прийшов за грошима.

 

У лотерейній компанії «М.С.Л.» повідомляють, що така велика кількість лотерейних мільйонерів пов’язана із великою популярністю «Лото-Забави» серед гравців, а також великою кількістю можливостей виграти великі гроші у рамках одного розіграшу. За словами організаторів, вони пропонують одразу чотири можливості виграти по крупному.

 

Виграти великі гроші можна в основному розіграші, який заснований на базі відомої всім домашньої гри в лото, або «бочки»; можна стати учасником інтерактивного розіграшу «Полювання за грошима», у якому приймають участь гравці у студії, а також ті, які додзвонилися у студію по телефону; а також існує одразу дві можливості виграти великі гроші у розіграші «Щасливого номеру». Останній розіграш цікавий тим, що розігрується по номеру мобільного телефону, а не по лотерейному білету, і навіть ті, хто не виграв по номеру телефону, можуть через тиждень приїхати у студію та гарантовано виграти гроші.

 

В цьому році по справжньому пощастило вже 31 гравцеві, а за весь час проведення лотереї – 199 гравцям, але організатори впевнені, що ще до кінця цього року мільйонерів будет більш ніж 200 чоловік. За їх словами, виграні гроші гравці частіше всього вкладають у купівлю квартир, вирішення своїх нагальних питань та планів, або у відкриття власного бізнесу. Найбільшим виграшем в цю лотерею стали 12 мільйонів гривень, які виграли гравці із Лисичанська у 2012 році, а найблільшим призом, який розігрується на даний момент, є джек-пот розміром у 8 мільйонів гривень.

Поділитись:
29 листопада 2013
Ми у Viber!