0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Квартирний «бум» в лотереї «ХТО ТАМ» продовжується!

21 грудня виграли вже 368-му квартиру в лотереї «ХТО ТАМ». Переможницею стала пані Ольга Сокол з міста Київ. Більше 8-ми років вона «знімала» квартиру в столиці, відкладала гроші, щоб придбати власне житло та паралельно приймала участь у лотереї, в якій розігруються квартири в Києві.

 

-          Мені дуже потрібна була ця квартира. Я так довго мріяла її виграти, стільки разів потрапляла до студії на розіграш, що рано чи пізно мені просто мало пощастити, - розповіла володарка квартири в елітній новобудові.

 

8 років тому пані Ольга разом із сином переїхала із Запоріжжя до Києва, весь цей час відкладаючи гроші на квартиру із прибутків, отриманих від здійснення підприємницької діяльності. З її слів, щоб мати змогу придбати квартиру у Києві, треба відкладати гроші на протязі щонайменш 15 років. Через це вона почала паралельно грати в лотерею.

 

-          Я почала грати в «ХТО ТАМ» одразу після переїзду до Києва – 7-8 років назад. Зважаючи на ціни на київські квартири, виграти в лотерею здавалося більш реально, ніж заробити на неї гроші. Саме тому я періодично купувала лотерейні білети, як бачите, стаж учасника в лотереї у мене досить великий. Знаю, що деякі гравці на певному етапі починають думати, що стати переможцем їм не пощастить, але для себе я прийняла рішення, що 5 гривень не грають великої ролі в моєму бюджеті, краще придбаю на них лотерейний білет – якщо не мені, то комусь пощастить завдяки моїй участі. Але в цьому році все кардинально змінилося. Я три рази ставала учасницею телевізійних розіграшів, в яких вигравала гроші. Один раз навіть виграла 21 тисячу гривень. І от, нарешті, сталося те, про що я так давно мріяла – я виграла квартиру! Неможливо передати словами мої відчуття. Це треба пережити самому. Це щось неймовірне!

 

 

Пані Ольга виграла квартиру вартістю більше 500 000 гривень в елітному житловому комплексі на правому березі Києва, але так як вони із сином вже звикли до лівого берега міста, переможниця вибрала грошовий еквівалент призу, щоб придбати квартиру у звичному для себе районі.

Поділитись:
23 грудня 2013
Ми у Viber!