0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Щасливе дежавю переможця «Лото-Забава»

У минулу неділю в українській лотереї «Лото-Забава» відбулася надзвичайна подія. 40-річний гравець із міста Червоноград Львівської області Андрій Андрухів вдруге в житті став головним переможцем лотереї, вигравши велику суму. Вперше це сталося у 2011 році, коли він виграв 150 000 гривен. В другий раз пан Андрій виграв вже 306 542 гривні.

-          Коли 2 роки тому я виграв 150 тисяч, мої знайомі не могли у це повірити. А зараз я вже й сам не можу повірити, що вдруге виграв. Мабуть, має пройти деякий час, щоб до цього звикнути, - розповідає переможець.

Пояснити такий збіг обставин не може ніхто. Просто чомусь удача посміхнулась двічі одній і тій самій людині. Інколи удача вибирає гравця, який вперше купив лотерейний білет, а інколи гравця, який вже грає дуже давно. Шукати тут логіку є марною справою.

Про що можна казати з впевненістю у випадку із подвійним переможцем «Лото-Забави», то це про його постійне захоплення грою, що триває вже більше 13 років. Пан Андрій почав купувати білети починаючи з 33-го тиражу. За його словами, йому подобається саме ця лотерея, хоча й пробував грати у інші.

-У «Лото-Забаві» є щось із мого дитинства. Пам’ятаю, як якось вдома за сімейним столом ми грали в лото, витягуючи з мішочку маленькі барильця із номерками. Я дуже любив цю гру й зараз із задоволенням дивлюся телерозіграші «Лото-Забави», закреслюючи у своїх білетах ті номери, які випадають із лото тронів. Я традиційно купую на кожний тираж по 5 білетів і зазвичай не встигаю перевірити їх всіх під час гри. Так було і цього разу -один білет я закреслював, а інші лежали поряд. Коли гра закінчилась й ведучі назвали номер головного виграшного білету, я звірив його зі своїми білетами й… очманів від несподіванки.

- Як ви збираєтесь витратити виграні гроші? – спитали в переможця.

- Як і минулого разу – на подорожі, на відпочинок. У мене є жінка Оксана, та донька Соломія й нам дуже подобається відпочивати на морі, в Криму. Машина мені не потрібна, за необхідності я скористуюсь батьківським авто, квартира в мене також є, так що будемо витрачати гроші на задоволення.

Пан Андрій вже більше 19 років працює шахтарем на одній із останніх шахт, які залишилися Львівській області. У студію він приїхав разом зі своїм кумом й товаришем по роботі, комбайнером Славою, який останнім часом також полюбляє грати у «Лото-Забаву».

Поділитись:
16 грудня 2013
Ми у Viber!