0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Святкове диво: житель міста Стрий виграв напередодні дня народження майже 32 тисячі гривень.

Микола Суховерський виграв у державну числову лотерею «Мегалот» близько 32 000 гривень. 32-річний Микола, співробітник компанії УКРТРАНСГАЗ, дізнався про свій виграш напередодні власного дня народження. Таким чином, це свято стало для нього по-справжньому незабутнім.


Микола давно бере участь у різних лотереях. На запитання: «Чому вирішили зіграти в «Мегалот»?» Микола відповів: «З цікавості, а сподобався «Мегалот» тим, що є багато можливостей виграти: і гра за системою, і додаткові кульки - Мегакульки, які подвоюють виграші».


У «Мегалот» Микола почав грати зовсім недавно. Числові лотереї, до них належить і «Мегалот», це найпоширеніший у світі вид лотерей, в яких потрібно вгадати номери кульок, які випадуть з лототрону, до того ж у цих лотереях традиційно найбільші грошові призи. Ось і в лотереї «Мегалот» Миколу заінтригував приз розміром 15 мільйонів гривень. Маючи досвід участі в лотереях, Микола швидко зрозумів, що для виграшу потрібно максимально збільшити свої шанси на перемогу.Саме тому вирішив скористатися системної ставкою, яка дозволяє збільшити діапазон чисел для гри, вибравши не 6 чисел, як зазвичай, а 7,8,9 або 10 чисел із 42-х. Микола зіграв за системою на 8 чисел і переміг!


Друзі Миколи до лотерей ставилися скептично до тих пір, поки не дізналися про виграш. Конкретних планів, на що будуть витрачені виграні гроші, у Миколи поки немає.


Нагадаємо, що лотерея «Мегалот», є правонаступницею радянського «Спортлото», в цій лотереї розігрують найбільший грошовий приз в Україні - 15 млн гривень.

Поділитись:
14 січня 2014
Ми у Viber!