0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лотерейний оператор «М.С.Л.» запустив перші в Україні миттєві інтернет-лотереї

На лотерейному ринку України з’явився абсолютно новий вид ігор – інтернет-лотереї. Новинку запустив оператор державних лотерей «М.С.Л.», який традиційно є лідером східно-європейського лотерейного ринку. На вибір представлені 15 ігор на будь-який смак: бінго, кено, класичні, ігри спортивної тиматики та сезонні ігри.

 

Головна перевага інтернет-лотерей – зручність та доступність. Для гри достатньо мати комп’ютер та інтернет підключення, а далі з допомогою миші стираєте захисні покриття з лотерейного білету, який зображений на моніторі.

 

Усі лотереї можна протестувати з допомогою безкоштовної гри, і якщо ви готові випробувати долю, то пройшовши просту регістрацію на сайті, можна почати грати в захоплюючі миттєві лотереї. До речі, мінімальна вартість одного лотерейного білета - всього 20 копійок. Перед початком гри кожний гравець самостійно обирає кількість лотерейних білетів та їх вартість. Чим вища вартість лотерейної гри – тим більшою є сума можливого виграшу.

 

Реалізація інтернет-лотерей стартувала 17 грудня. Наразі найпопулярнішою лотереею прогнозовано стала сезонна інтернет-лотерея «Різдвяна».

 

Всі ігри були спеціально адаптовані під український лотерейний ринок з урахуванням смаків та уподобань українців, а також вони повністю відповідають стандартам безпечної гри Європейської асоціації лотерей. Розробка інтернет-лотерей проводилася спільно із компанією «НеоГеймз», яка є однією із найбільших постачальників подібних послуг у всьому світі.

 

До речі, разом із можливістю розважитися та виграти гроші, кожний гравець робить вклад у розвиток спорта та культури. Нагадаємо, що в 2013-му році компанія «М.С.Л.» розпочала реалізацію проекту будівництва Палацу зимових видів спорту в місті Богуслав Київської області. В будівництво Льодового палацу інвестовано більше 20 мільйонів гривень.

 

Поділитись:
17 грудня 2013
Ми у Viber!