0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мешканка Івано-Франківська виграла в лотерею квартиру в Києві

В українській державній лотереї «ХТО ТАМ» виграли чергову квартиру, вже 369-у в історії гри. На цей раз пощастило жительці Івано-Франківська Марії Серветник. Лотерейні білети вона купувала всього 5 раз в житті, а в квартирну лотерею почала грати лише кілька тижнів тому.


Зі слів переможниці Марії Михайлівни Серветник, вона завжди вважала себе не дуже везучою.


- Мій чоловік, Олександр Іванович, багато років грає в різні лотереї, - каже вона, - але ніколи не вигравав великих грошей. Тому я вважала і його, і себе людьми невдачливими. При цьому сама лотерейні білети ніколи не купувала, вважала, що не виграю нічого цінного. Так би все й тривало, якби не моя наполеглива подруга. Вона грає в «ХТО ТАМ» вже кілька років, і мене не раз вмовляла спробувати. Казала, що білет коштує всього 5 гривень, а виграш - квартира в Києві вартістю півмільйона гривень. Зрештою, вона мене переконала, і я стала купувати білети.


Спочатку брала по 3 штуки, а останні два рази - по 5 штук. Якщо відразу вигравала невеликі гроші, 5-10 гривень, купувала на них нові білети. Іноді виходило до 10 білетів на тиждень. Гра мені сподобалося, і дуже хотілося потрапити в студію на телерозіграш . Але я навіть не сподівалася, що це трапиться так скоро, готова була чекати рік-два, адже бажаючих, напевно, сотні тисяч. І раптом мене викликали на розіграш. Пощастило!


У студії для мене все склалося казково вдало. Нас було 6 претендентів, і я виявилася самою везучою - вийшла у фінал. Далі мені треба було вибрати один з 6 ключів, щоб відкрити двері і виграти квартиру. Я нічого не вигадувала, просто взяла ключ з тим номером, під яким грала - № 1. І відразу, з першої спроби відкрила двері.


Не можу описати, що я відчула, коли ведучий вручив мені Ордер на квартиру, і потім, коли на сцену вийшли мої сини, подруга, племінниця. Ми разом приїхали в Київ, вони за мене вболівали, переживали і раділи в студії. Такі дивовижні моменти бувають, напевно, тільки раз у житті. І цього ніколи не забудеш!
У Марії Михайлівни двоє дорослих синів, дві невістки і двоє онуків, 6 і 4 роки. Вона каже, що заради онуків і почала грати в квартирну лотерею.


- Звичайно, вони ще маленькі. Але я хотіла зробити для них щось зараз. Я вирішила взяти виграш грошима, це 500 тисяч гривень. Думаю, що за ці гроші ми зможемо купити навіть дві квартири в Івано-Франківську, адже ціни у нас не столичні.

Поділитись:
27 січня 2014
Ми у Viber!