0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Обміняв 5 гривень на... квартиру у Києві!

У суботу 8 лютого житель невеликого містечка Дубровиця Рівненської області Петро Сенькин зумів обміняти свої 5 гривень на... квартиру в Києві.


Про те, що такий обмін в принципі можливий, знають практично всі, хто коли-небудь грав в лотерею «ХТО ТАМ» або бачив її телевізійні розіграші у суботу вранці на каналі «1+1».

Білет цієї лотереї коштує всього 5 грн., а головний приз - однокімнатна квартира з ремонтом в елітній новобудові в столиці.
 

Петро Михайлович Сенькин виграв вже 370-у квартиру в історії лотереї «ХТО ТАМ». Щасливчику 53 роки, він уже пенсіонер. Свою пенсію заробив на держслужбі, в митниці. Зараз із задоволенням займається домашнім господарством, дуже любить готувати, полегшуючи життя дружині Ірині. Саме вона навесні 2011 року почала грати в лотерею «ХТО ТАМ». І дуже скоро, через 2 місяці виграла запрошення в студію на розіграш квартири, в якому виграла 24 тисячі гривень. Чоловік вболівав за неї, підтримував на глядацькій трибуні, а після і сам почав грати в цю лотерею.


«ХТО ТАМ» - їх сімейна гра, - разом дивляться телерозіграші, змагаються хто більше і частіше виграє. Причому, Петро Михайлович виявився ще більш везучим, ніж Ірина. Він став фіналістом телевізійного розіграшу.


Фіналісту телерозіграша пропонують вибрати один з 6 ключів і спробувати відкрити двері в умовну квартиру. Якщо перша спроба невдала, гравець може взяти ще один ключ. Якщо гравцеві вдається відкрити двері, він стає власником квартири в Києві, яка є головним призом лотереї «ХТО ТАМ». Якщо ні, отримує грошовий приз, який виграється в ході телевізійного розіграшу.


Петро Михайлович Сенькин відкрив ці двері з першої спроби, обравши ключ №6. «Чому саме шостий?» - Запитали його після гри. «А ми так вирішили напередодні ввечері на сімейній раді». Переможець дуже радий своєму виграшу і має намір залучати до участі в лотереї своїх друзів, раптом і їм пощастить і вони стануть його сусідами в новій київській квартирі.

 

 

Поділитись:
10 лютого 2014
Ми у Viber!