0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Напередодні свят «Лото-Забава» порадує своїх гравців святковою акцією «Романтичні сімки»

16 лютого відбудеться перший акційний розіграш державної лотереї «Лото-Забава» в якому розіграють 777 000 гривень. Акція отримала назву «Романтичні сімки», адже перший розіграш акції приурочений до Дня всіх закоханих, а щаслива цифра «7» буде супроводжувати гравців протягом всієї акції, яка проходитиме з 16 лютого по 9 березня!


Як завжди, правила участі дуже прості - достатьньо купити 7 лотерейних білетів «Лото-Забава» і обов'язково зареєструвати спеціальну додаткову комбінацію, зазначену у білеті, за допомогою смс на номер 330.

Для участі в розіграші можна зареєструвати лише одну комбінацію з семи лотерейних білетів, але якщо ви хочете збільшити свої шанси на виграш, то краще зареєструвати всі 7 додаткових комбінацій - адже у жеребкуванні братимуть участь саме додаткові комбінації, які вказані в ваших лотерейних білетах.


Більше нічого не потрібно!

Адже навіть якщо ви не дивилися розіграш лотереї «Лото-Забава» у прямому ефірі каналу «1+1», а ваша додаткова комбінація була обрана комп'ютером в якості переможця, то ви стали володарем 777 000 гривень! За вашою додатковою комбінації комп'ютер визначить номер телефону, з якого ви відправили, можливо, найважливішу смс у вашому житті! Організатори лотереї обов'язково з вами зв'яжуться.


До речі, такі лотерейні білети - гарні подарунки до майбутніх свят. Торік кілька гравців обмінялися такими недорогими подарунками у вигляді лотерейних білетів, які в підсумку стали автомобілями, адже в минулорічній акції розігрували іномарки, а цього року - грошовий приз, на здійснення будь-якої вашої мрії. І не забудьте - попереду чотири святкових розіграшіі в кожному сюрпризи.

Дати розіграшів - 16 лютого, 23 лютого!, 2 березня і 9 березня!


Зі святами!

Поділитись:
10 лютого 2014
Ми у Viber!