0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава» напередодні 8 березня порадує своїх гравців трьома призами у святковій акції «Романтичні сімки»

2 березня відбудеться черговий акційний розіграш державної лотереї «Лото-Забава», який присвячено жіночому святу «8-го березня». В цьому розіграші розіграють вже три приза по 777 000 гривень. Акція отримала назву «Романтичні сімки», адже щаслива цифра «7» супроводжує гравців протягом всієї акції, яка проходить з 16 лютого по 9 березня!


Як завжди, правила участі в святковій акції дуже прості – достатньо купити 7 лотерейних білетів «Лото-Забава» і обов'язково зареєструвати спеціальну додаткову комбінацію, зазначену у білеті, за допомогою смс на номер 330.

Для участі в розіграші можна зареєструвати лише одну комбінацію з семи лотерейних білетів, але якщо ви хочете збільшити свої шанси на виграш, то краще зареєструвати всі 7 додаткових комбінацій - адже у жеребкуванні братимуть участь саме додаткові комбінації, які вказані в ваших лотерейних білетах.


Більше нічого не потрібно!

Адже навіть якщо ви не дивилися розіграш лотереї «Лото-Забава» у прямому ефірі каналу «1+1», а ваша додаткова комбінація була обрана комп'ютером в якості переможця, то ви стали володарем 777 000 гривень! За вашою додатковою комбінацією комп'ютер визначить номер телефону, з якого ви відправили, можливо, найважливішу смс у вашому житті! Організатори лотереї обов'язково з вами зв'яжуться.


До речі, такі лотерейні білети - гарні подарунки до майбутнього свята. Торік кілька гравців обмінялися такими недорогими подарунками у вигляді лотерейних білетів, які в підсумку стали автомобілями, адже в минулорічній акції розігрували іномарки, а цього року - грошові призи, на здійснення будь-якої вашої мрії. 

Поділитись:
26 лютого 2014
Ми у Viber!