0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Квартира в столиці, - ось так подарунок на 8 березня!

У суботу 8 березня 24-річна жителька України Віталіна Демидовська зробила сама собі, а разом із тим і своєму чоловікові Ігорю по-справжньому царський подарунок - квартиру в Києві вартістю півмільйона гривень!

 

Звідки у молодої пані такі величезні гроші? А їх у неї і не було, - Віталіна просто виграла столичну квартиру в державній лотереї «ХТО ТАМ»!

Як їй це вдалося, вона й сама не розуміє. В лотерею грає менше двох місяців. «Пощастило, неймовірно пощастило!», - каже вона.

Хоча, виявляється, була у цього виграшу дивовижна передісторія. Ось як розповідають про це Віталіна та Ігор.

 

- Ми обоє не кияни, але вже кілька років живемо тут на орендованих квартирах, - пояснює щаслива Віталіна. Само собою, дуже хотіли мати свою власну квартиру, це була наша найзаповітніша мрія. Частенько сиділи з Ігорем і підраховували, скільки років треба працювати, щоб зібрати пристойну суму. Виходило 15-20, а то й більше. Не дуже оптимістично. Далі мрії справа не пішла б, якби одного разу, приблизно в середині січня, проходячи повз лотерейний кіоск, я не звернула увагу на колоритного дідуся. Невеликого зросту, лисуватий, кругленький і якийсь дуже завзятий, веселий. Підійшла, - захотілося постояти поруч з таким рідкісним оптимістом, а він раптом почав мене агітувати зіграти в лотерею «ХТО ТАМ». Сказав, що сам майже завжди виграє невеликі суми й дуже сподівається потрапити в студію та виграти квартиру. Ось так я почала грати. Чи вірила в успіх? Чесно кажучи, не дуже. Але все-таки це був мій маленький шанс, і він «вистрілив».

 

- Але найдивовижніше навіть не це, - заперечує Ігор. Приблизно рік тому, десь у квітні, коли вже було досить тепло, ми з друзями зробили вилазку на природу - недалеко, в межах міста. Розташувалися біля озера, засмажили шашлики, радіємо весні. І якраз навпроти нас, за озером бачимо новобудову: рухаються крани, ходять люди. Зрозуміло, що будують житловий будинок, і вже підняли декілька поверхів. І якось мимоволі подумалося: от було б здорово в ньому жити. Пожартували, помріяли і забули. Ми ж тоді навіть подумати не могли, що це той самий будинок, в якому Віта через рік виграє квартиру!

 

- Так, це приголомшливий збіг, - продовжує Віталіна. Коли я почала грати в «ХТО ТАМ» і дивитися телерозіграші, то зрозуміла, про яку новобудові йдеться, і дуже надихнулася. Мені це здалося якимось знаменням, і ось, як не крути, а воно виправдалося – я виграла. Тепер у нас із Ігорем різко змінилися плани на життя. Нам дуже хотілося завести дитину, але ми не вирішувалися: і квартира чужа, і витрати чималі. А зараз, коли є своя квартира, все виглядає інакше, просто казково!

 

Віталіна працює масажисткою, Ігор військовослужбовець. Молоді щасливчики вже встигли подивитися свою квартиру в будинку, будівництво якого вже завершується. Це один з будинків нового столичного ЖК «Грюнвальд», розташованого неподалік від станції метро «Академмістечко», і ... неподалік від нинішнього місця проживання щасливчиків, що теж дивно. Як кажуть, дивовижне поруч. Якщо граєш в лотереї.

Поділитись:
10 березня 2014
Ми у Viber!