0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нащадок Енді Уорхола несподівано отримала від держави квартиру в Києві!

Мешканка Житомира Ірина Миколаївна Вархола стверджує, що її чоловік - нащадок відомого американського художника, продюсера, видавця, засновника ідеології «комерційного поп-арту» Енді Уорхола (Андрія Вархола, англ. Andy Warhol, дати життя: 6 серпня 1928 - 22 лютого 1987), батьки якого були русинами, що емігрували до США зі Східної Європи. За словами Ірини Миколаївни, Уорхол доводився племінником її свекру. Довести цю спорідненість дуже хотіли й спробували родичі чоловіка (спадщина художника дорівнює цифрі з величезною кількістю нулів!). З першої спроби це зробити не вдалося (спадкоємців вистачає в самій Америці) та надії на успіх ще залишаються.

Ірині Миколаївні не пощастило в отриманні багатомільйонного спадку, але їй пощастило лотерейній грі. Як повідомляє оператор державних лотерей «МСЛ», 15 березня Ірина Вархола виграла головний приз лотереї «ХТО ТАМ» - квартиру з ремонтом в елітному житловому комплексі Києва.

До речі, Ірині Миколаївні для перемоги в «ХТО ТАМ» також знадобилися дві спроби. Першим ключем (№ 2) відкрити заповітні двері в студії їй не вдалося. Подумавши кілька секунд, вона зважилася на другу спробу, і ключ №3 легко увійшов у замкову щілину, а 373 квартира «ХТО ТАМ» знайшла свого власника.

Справедливості заради треба сказати, що справжнім її власником стане дочка переможниці 27-річна Тетяна. Не вона в лотерею грала, але маму завжди підтримувала. Можливо, передчувала успіх?

 

- Ні, нічого такого не було, - впевнена Тетяна. Просто мамі подобалося грати, а я була цьому рада. Ну а зараз я така щаслива, що неможливо передати словами! Жити в Києві - це моя заповітна мрія. Я тут часто буваю, і наші родичі тут живуть. Тепер і я буду киянкою. Вмерти можна від щастя!

Українська лотерея «ХТО ТАМ» - явище унікальне, навіть у світовій практиці. За роки її проведення, більше 9 років, головний приз - квартиру виграли вже 373 переможця. Це цілий житловий комплекс. Нинішні переможці виграють квартири в столичному ЖК «Грюнвальд», розташованому неподалік від станції метро «Академмістечко». Фахівці кажуть, що це один з найпрестижніших житлових комплексів у столиці.

Поділитись:
17 березня 2014
Ми у Viber!