0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

9 переможців виграли по 777 000 грн. в акції «Лото-Забава»!

Лотерейна акція під назвою «Романтичні сімки» була присвячена весняних святам, головне з яких, звичайно, Міжнародний жіночий день 8 березня. Її девіз «Виграє той, хто кохає! » припав до душі мільйонам любителів лотерейної гри, які з задоволенням дарували своїм рідним, близьким, коханим людям акційні білети «Лото-Забава» разом із побажаннями щастя та удачі.

А в результаті найщасливішими та найвдалішими виявилися 9 переможців, кожен з яких виграв 777 000 гривень. Це чоловіки й жінки, жителі різних регіонів нашої країни, постійні або випадкові гравці, та навіть люди, які ніколи не грали в «Лото-Забава». Весняна акція «Романтичні сімки» щедро обдарувала тих, хто кохає й кого кохають.

У двох останніх (з чотирьох) акційних розіграшах виграли найбільше призів - шість. Останній розіграш проходив 9 березня, і одним з його переможців стала ось ця гарна жінка, яку ви бачите на фотографії разом з донькою, мешканка невеликого містечка Новоселиця Чернівецької області Тетяна Долинська.

Цим чудовим виграшем пані Тетяна зобов'язана своєму чоловікові Миколі Михайловичу, який подарував їй той самий, щасливий лотерейний квиток. Тетяна Панкратівна з дочкою Настусею побували в телестудії «Лото-Забава», де їм вручили сертифікат на виграну суму (через хворобу поряд із ними не було головного винуватця торжества). Давайте послухаємо переможницю.

- Чоловік грає в «Лото-Забава» уже років десять, - розповіла пані Тетяна. Причому грає постійно, навіть не пам'ятаю, щоб він пропустив хоча б один тираж. Я теж іноді купую квитки, але чоловікові не конкурент, немає в мені його азарту. Зізнаюся, що цей самий азарт мене трохи дратував, але тепер я розумію, - якби чоловік здався, не було б і сьогоднішнього щастя.

А виграш цей трапився так. У мене 3 березня День народження. Микола, як завжди подарував мені лотерейні білети. Тільки не прості, а акції, треба було їх зареєструвати «есемескамі». Добре, що я це зробила, не забула! Телерозіграш в неділю ми прогавили, не дивилися. Але того ж вечору мені зателефонували з «Лото-Забава» і повідомили про виграш. Чесно скажу, ми спочатку не знали, вірити, чи не вірити, закралася думка, що нас хтось розігрує. Вирішили перевірити в Інтернеті, відкрили сторінку МСЛ, звірили номер нашого білета, і тільки тоді остаточно зрозуміли, точніше кажучи, повірили в те, що трапилося. Ну звичайно, це був шок!

І такий щасливий шок відчувають всі, кому лотерейна удача підносить приємні сюрпризи та дорогі подарунки. У «Лото-Забава» таких щасливчиків тисячі. Число лотерейних мільйонерів і мультимільйонерів переступило 200-й рубіж, і на сьогоднішній день дорівнює 204-м. А кількість гравців, які за роки проведення лотереї виграли менші суми (скажімо, кілька сотень тисяч гривень) , або стали переможцями численних акцій, вигравши автомобіл , туристичні путівки і т. д., просто важко підрахувати.

Найпопулярніша і, безумовно най щедріша лотерея країни продовжує дарувати шанси на велику удачу. На кону джек-пот у сумі 5 000 000 грн. і 1 000 000 грн. І в кожного з нас є шанс на удачу.

Поділитись:
16 березня 2014
Ми у Viber!