0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

МСЛ розробив законну, безпечну і соціально корисну альтернативу ігровим автоматам

Стартували продажі миттєвих лотерей на лотерейних терміналах самообслуговування (ЛТС) з миттєвих лотерей. Автоматизовану систему ігор у миттєві лотереї розробляли відповідно до європейських стандартів відповідальної гри, прийнятими Європейською асоціацією лотерей. У Європі такі ігри використовуються з соціальною метою, для того, щоб у найбільш азартних гравців була безпечна і легальна альтернатива ігровим автоматам, які заборонені не тільки в Україні, а й у багатьох країнах Євросоюзу.


Новий лотерейний продукт повинен істотно поповнити державний бюджет і стати безпечною альтернативою для гравців ігрових автоматів. Усі розіграші миттєвих лотерей на ЛТС, проводяться згідно з Умовами проведення лотерей, з повною фінансовою звітністю перед Міністерством фінансів України.


Принцип роботи ЛТС - це моментальне відображення результатів миттєвої лотереї, білет якої був попередньо згенеровано за тим же принципом, що і звичайний типографський (друкований) білет миттєвої лотереї.

 


Весь процес гри замкнутий на центральну систему лотерейного оператора «МСЛ» - починаючи від покупки лотерейного білета, відправки згенерованого заздалегідь білета на екран терміналу і закінчуючи виплатою виграшу - всі ці процеси здійснюються в режимі он-лайн моніторингу Державним казначейством України.


Перші точки продажів під назвою «Лотомотів» відкриті в Луцьку на вул. Грушевського, 1 і в Донецьку на вул. Гринкевича, 9 і Ляшенко, 23. Білети для гри на ЛТС продають продавці-консультанти. Неповнолітні гравці не можуть грати в лотереї.

 


Точки продажу «Лотомотів» - це законна, відповідальна, безпечна і соціально корисна альтернатива ігровим автоматам.

Поділитись:
17 березня 2014
Ми у Viber!