0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

50-річний будівельник виграв в лотерею «Мегалот» більше 26 тисяч гривень

Житель міста Харків виграв у числовій лотереї «Мегалот» 26 222 гривні.

Геннадій Васильович зробив кілька ставок на 15 гривень, однією з них була автоставка, при якій вибір чисел у лотерейному білеті робить комп'ютер. І саме ця ставка принесла Геннадію Васильовичу грошовий виграш.


- Коли я зрозумів, що мій білет виявився виграшним, я не міг у це повірити. Я дуже багато разів перевіряв свій білет, поки не переконався, що все вірно. Тільки після всього цього я зміг по-справжньому зрадіти перемозі. Я саме планував найближчим часом зайнятися ремонтом, а тут як раз гроші виграв, - розповідає переможець.


Сім'я Геннадія виграшу дуже зраділа. Члени сім'ї до кінця відмовлялися вірити в те, що в лотерею можна виграти великі гроші і ставилися до захоплення глави сімейства як до поганої звички. Однак тепер їх думка щодо «Мегалота» і лотерей сильно змінилася.


- Після виграшу я і далі буду продовжувати грати. Пам'ятаю, якось давно я виграв в «Мегалот» 5 тисяч гривень. Після цього чомусь подумав, що більше вже нічого не виграю, але я помилявся. Вся справа в удачі. Може, 15 мільйонів мені й не пощастить виграти, але от у те, що я виграю великі гроші, я не сумніваюся.


Нагадуємо, головний приз у державній лотереї «Мегалот» становить 15 мільйонів гривень, а вартість однієї ставки всього 5 гривень.

Поділитись:
21 березня 2014
Ми у Viber!