0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

За один крок від 15 мільйонів…

За один крок від багатомільйонного джек-поту опинився  житель міста Львів, який  у лотереї «Мегалот» відгадав 5 чисел із 42-х, а також додаткове число – мегакульку, за допомогою якого подвоїв свій виграш. Сума призу Сергія Васильовича склала 21 тисячу гривень. Якби він відгадав шосте  число виграшної комбінації, став бы володарем найбільшого джек-поту в Україні – 15 мільйонів гривень.

 

Грати в лотереї Сергій Васильович почав більше 10 років тому, бажаючи отримати задоволення від гри, а також виграти трохи грошей.

 

«Я й раніше вигравав у «Мегалот» гроші. Зазвичай, це були невеликі виграші по 40-50 гривень. Бувало, що по 200 гривень вигравав, - розповідає переможець. – Гадав, що йцього разу виграв щось невелике, а потім, коли уважно придивився до виграшних чисел на своєму білеті, то дуже здивувався. Такі гроші виграти кожному хотілося б. Шкода, що не вгадав те одне число, яке принесло б мені 15 мільйонів. Але, мабуть, ще не час. Пощастить наступного разу.»

 

Варто зазначити, що Сергій Васильович намагався не пропускати жодного тиражу. З часом він напрацював свій стиль гри - кожного разу обирав 4 ігрові комбінації, для трьох із них числа обирав самостійно, а вибір чисел для четвертої комбінації довіряв компьютеру, робив так звану «АВТО» ставку.

 

Дружина та дев′ятирічна донька переможця виграшу дуже зраділи, хоча Сергій Васильович зізнається,  що до солідного виграшу, гра в лотерею викликала у дружини негативні емоції. Зараз її ставлення змінилося  і сім′я готується використати виграш на ремонт квартири.

 

Наразі у лотереї «Мегалот» розігрується найбільший в Україні джек-пот у 15 000 000 гривень. Вартість одного ігрового варіанту - 5 гривень.

 

Поділитись:
24 березня 2014
Ми у Viber!