0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Неймовірно! Киянин двічі за місяць зірвав джек-пот!

Зауважимо, що джек-пот «Спортпрогноз» по праву вважається найбільш доступним із усіх лотерейних джек-потів в Україні (в середньому його зривають в кожному четвертому-п'ятому тиражі). І вже були випадки, коли знавці футболу вигравали головний приз двічі у своїй кар'єрі спортпрогнозиста. Але феноменальний успіх киянина, який зумів зірвати джек-пот двічі протягом одного місяця виходить за рамки всіх звичних уявлень про цю гру.

    Щасливчику 48 років, його звуть Володимиром. У «Спортпрогноз» він активно грає приблизно півтора роки.

- З дитинства люблю футбол і колись досить щільно цікавився «Спортпрогнозом», - розповів Володимир. Але в середині 90-х було не до гри, й лише порівняно недавно я знову став робити ставки. Не можу похвалитися, що успіх прийшов відразу. Спочатку я грав простими ставками, потім почав використовувати повні системи, пробував складати блоки. Але тільки пару місяців тому прийшов до висновку, що для кращого результату треба поєднувати системи та блоки. Звичайно, це більш витратний варіант гри, проте результат вийшов чудовий. Сам шокований!

- Можна дізнатися докладніше, з яких систем і блоків ви складаєте свої прогнози?

- Використовую тільки «Систему на 2», а на яку кількість пар, це вже залежить від конкретного тиражу. Теж саме стосується блоків. Використовую тільки «Блок на 1», і вже за складом пар тиражу дивлюся скільки пар треба «загнати» в блок.

- Як багато витрачаєте грошей?

- Обидва джек-поти я виграв, заповнюючи по 3 картки, в кожній картці робив ставку на 108 гривень. Рахуйте.

- З урахуванням виграних Вами сум, 140 000 грн. та 230 000 грн. відповідно, вийшов чималий плюс!

- Мені теж подобається.

- Будете продовжувати в тому ж дусі?

- Природно. Мені здається, що я знайшов вірний підхід до гри. Час покаже, чи я правий, але чомусь впевнений, що це не остання наша зустріч.

Поділитись:
9 квітня 2014
Ми у Viber!