0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Частину виграшу у лотерею «Мегалот» житель Рівного віддасть на благодійність

З часом Валерій Анатолійович почав грати у лотерею «Мегалот», яка є правонаступником радянського «Спортлого» і не раз вигравав різні грошові призи. Але, якщо з виграшами йому і не щастило, він не засмучувався:

- Зараз я став людиною, у якої завжди щось є у кишені і мені не потрібно турбуватися про те, як заробити гроші на те чи інше, - розповідає Валерій Анатолійович. – Я людина віруюча і я твердо вірю, що ті гроші, які я плачу, купуючи лотерею, йдуть або на добрі справи, або на виграші для інших людей. Тому я радий, коли виграю щось, але я також не засмучуюся через відсутність виграшу. Я знаю, що «М.С.Л.» здійснює спонсорську підтримку  багатьох проектів і вкладає кошти у розвиток спорту в Україні.

 

У багатьох гравців  «Мегалот» є свої способи вибору чисел для ставок. Валерій Анатолійович не виключення. Він робить ставки на одні й ті самі числа впродовж двох років, грає 2 рази на тиждень, не пропускаючи жодного тиражу.

 

Отримавши більше 19 тисяч гривень, Валерій Анатолійович, в першу чергу, вирішив частину виграшу віддати на благодійність. Так, частина грошей вже перерахована на лікування зору однієї маленької дівчинки, ще одну частину виграшу найближчим часом буде перераховано до  онкодиспансеру, а все, що залишиться Валерій Анатолійович вкладе у власну справу.

Поділитись:
14 квітня 2014
Ми у Viber!