0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЗАПРОШЕННЯ НА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЮ

Лотерейний оператор «МСЛ» розробив законну і безпечну альтернативу гральним автоматам

 

Шановні пані та панове!

 

Наповнення дохідної частини державного бюджету в Україні завжди є проблемою номер один. Особливо гостро ця проблема постала у 2014 році. Тим часом мільярди гривень йдуть повз бюджет у кармани володарів незаконних гральних закладів, які окрім ведення незаконної діяльності і збагачення за рахунок цієї діяльності наносять шкоду суспільству сприяючи розвитку гральної залежності у українців.

 

Лотерейний оператор «МСЛ» створив законну, безпечну та соціально корисну альтернативу незаконним гральним автоматам.

 

На прес-конференції, Генеральний директор «МСЛ» Євген Власенко презентує Лотерейний термінал самообслуговування з миттєвих лотерей, який розроблявся у відповідності зі стандартами відповідальної гри Європейської лотерейної асоціації. У чому полягає альтернатива ігровим автоматам, скільки додаткових доходів може отримати державний бюджет від реалізації лотерей на лотерейному терміналі самообслуговуванні, державний нагляд за діяльністю лотерейного оператора «МСЛ» з реалізації миттєвих лотерей на лотерейному обладнанні, про це і не тільки на прес-конференції розкажуть спікери:

 

  • Євген Власенко – Генеральний директор ТОВ «МСЛ»
  • Володимир Мілевський – Технічний директор ТОВ «МСЛ»
  • Данило Гетманцев –почесний президент юридичної компанії Jurimex, експерт в сфері правового регулювання лотерейного бізнесу

 

Запрошуємо Вас на прес-конференцію:

Четвер, 24 квітня 2014 в 12:30

Інформаційне агентство УНІАН

01001, Київ 1, вул. Хрещатик, 4

Шановні журналісти! За акредитацією звертайтесь до Альони Бурмістрової +38095 28 28 555

help@msl.ua

Поділитись:
21 квітня 2014
Ми у Viber!