0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У лотерею «ХТО ТАМ» виграно 374 квартиру!

У суботу 12 квітня в державну лотерею «ХТО ТАМ» виграли вже шосту в цьому році квартиру і 374-ту в історії лотерейної гри.

 

Квартиру виграла пані Олександра з Кременчука, вона успішно пройшла всі конкурси, вийшла до фіналу і обрала вірний ключ та відкрила цим ключем 374 квартиру «ХТО ТАМ»!

 

Переможниця «ХТО ТАМ» починала грати в лотереї ще за радянських часів і виграла в «Спортлото»… 5000 рублів. Тоді це були величезні гроші! За виграшем переможниця їздила до представництва лотерейного оператора в Харків, а про її перемогу сповістили на всіх точках продажу лотерейних білетів. Великий виграш прийшов дуже вчасно й допоміг молодій родині обставити меблями нову, тільки що отриману від держави квартиру. (До речі, нагадаємо, що український оператор державних лотерей компанія МСЛ є наступницею славнозвісного «Спортлото» та його кращих традицій).

 

На початку 2000-х новою ігровою прихильністю пані Олександри стала «Лото-Забава». А у 2007 році почала грати у лотерею «ХТО ТАМ», завжди мріяла виграти квартиру і цієї суботи її мрія здійснилася.

 

Пані Олександра успішно пройшла всі етапи гри і потрапила у фінал, під час якого все залежало тільки від неї і її вибору, адже ключ від квартири гарантовано був серед шести запропонованих ключів і саме вона обирала, який ключ вона бере. З цих шести ключів вона обрала ключ №5. Тому, що народилася 5 числа (в липні). Щаслива прикмета спрацювала – саме цей ключ був від замка двері лотерейної квартири. Але, якби це був і не той ключ, пані Олександра пішла б на другу спробу,- надто вже бажаним був головний виграш.

 

- Свою власну квартиру я отримала після 14 років роботи на будівництві, в далекому 80-му- пригадує пані Олександра. - Відразу дали трикімнатну, в ній живемо до сьогодні. А час плине, онучки стали дорослими, потребують свого житла. Ось тут бабуся вчасно й прийшла на поміч!

 

- Одну онучку звати Даша, другу - Ліза, обидві красуні й розумниці, освічені та незаміжні,- розповідає щаслива бабуся. - Я мрію дожити до того часу, коли мої красуні народять малят і я стану прабабусею. Вірю, що виграні сьогодні гроші допоможуть і моїм онучкам, і мені наблизити наші мрії.

Поділитись:
14 квітня 2014
Ми у Viber!