0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Харків’янин подарував лотерейний виграш доньці на день народження.

Відомо, що виграшні ставки було зроблено у Харківському відділенні «Укрпошти» за адресою вул. Кірова, 6. Дізнавшись про свій виграш, переможець вирішив подарувати виграшний лотерейний квиток своїй доньці на честь її дня народження.

 

Переможцю лотереї «Мегалот» 55 років. Все життя він працює будівельником. У лотерею почав грати ще за часів колишнього СРСР,  тому, дізнавшись про виграш,  не розгубився і не здивувався, адже йому вже траплялося і раніше вигравати у лотерею грошові призи.

- Я ж граю задля того, щоб вигравати, - говорить переможець. - Так чому ж мені дивуватися від того, що я щось виграв? Тим більше, це не перший раз, коли мені щастить у лотереї. Звичайно, раніше траплялися не такі великі виграші, тому я більше зрадів, ніж здивувався. Завдяки удачі я зміг зробити своїй доньці незабутній подарунок на її день народження.

А ось дочка щасливчика сприйняла новину про виграш більш емоційно. Зі слів Зої Володимирівни Отрощенко, дізнавшись про виграш батька, вона пережила справжній шок. Її радості не було меж після того,  як переможець віддав лотерейний білет у якості подарунку. Зоя Володимирівна заміжня, і, як відомо,  гроші у сім′ї ніколи не бувають зайвими.

Відомо, що гравці лотереї «Мегалот» з часом виробляють свою власну стратегію гри, зокрема, наш переможець зробив системну ставку на 10 чисел. Числа обирав випадково, поклавшись на удачу. І вона його не підвела.

Після виграшу  40 тисяч гривень, гравець має намір продовжити грати і, нарешті, виграти головний приз лотереї «Мегалот» - 15 мільйонів гривень.

 

Поділитись:
17 квітня 2014
Ми у Viber!