0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Скільки можна виграти в державній лотереї за півроку?

60 мільйонів гривень було виграно гравцями лотерей «Тіп» і «Топ» з того часу, як вони вперше були запущені 6 місяців тому. Лотереїні новинки мали найуспішніший старт за всю історію лотерейного ринку України, адже головні призи у 100 та 200 тисяч гривень розігруються кожного дня!

 

За 186 тиражів українці виграли 87 головних призи: 34 українця зірвали по 100 тисяч гривень в лотереї «Тіп» і 53 гравці виграли по 200 тисяч гривень у лотереї «Топ». Таким чином, загальна сума головних призів, які отримали переможці, склала 14 мільйонів гривень. Решту 46 мільйонів гривень тисячі українців отримали за виграші у додаткових призових категоріях.

 

«Тіп» і «Топ» здобули популярність з перших тиражів. Показовим став виграш головного призу в 200 тисяч гривень вже на другий день після запуску лотерей на ринок. Популярність лотерей напряму пов’язана із кількома факторами: доступність лотереї, можливість вигравати головні призи щодня, велика вірогідність виграшу.

 

Доступність зумовлена низькою ціною на один лотерейний білет та простими правилами гри. Витратити 1 гривню на лотерею «Тіп» та 2 гривні на лотерею «Топ» може собі дозволити кожний українець, а правила гри зрозумілі як для новачка, так і для досвідченого лотерейного гравця.

 

Для гри достатньо придбати лотерейний білет, в якому вже надрукована ігрова комбінація. Гравцеві залишається лише дочекатися розіграшу найближчого тиражу лотереї, який транслюється по телевізору, та звірити свої цифри у білеті із виграшною числовою комбінацією, яка випаде із лототронів у студії.

Поділитись:
23 квітня 2014
Ми у Viber!