0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

МСЛ розробив законну та безпечну альтернативу ігровим автоматам

Лотерейний оператор «МСЛ», який є одним із найбільших лотерейних операторів у Східній Європі, заявив про запуск нового виду лотерей «Мить успіху», які будуть ревлізовуватися на лотерейних терміналах самообслуговування (ЛТС).

 

Новий лотерейний продукт, який відноситься до категорії миттєвих лотерей, повинен суттєво поповнити державний бюджет та стати безпечною альтернативою для найбільш азартних гравців. Проект реалізований спільно із партнерською мережею «Лотомотів».

 

«Усі розіграші миттєвих лотерей на лотерейних терміналах самообслуговування відбуваються у відповідності до стандартів відповідальної гри Европейської лотерейної асоціації та умов проведення лотерей. Лотерейні ігри на терміналах самообслугоування – це додаткова можливість поповнити державний бюджет», - повідомив генеральний директор «МСЛ» Євген Власенко.

 

 

Весь процес гри замкнутий на центральну систему лотерейного оператора «МСЛ» - починаючи від покупки лотерейного білету, відправлення згенерованого заздалегідь білету на екран терміналу, і закінчуючи виплатою виграшу.

 

За словами почесного президента юридичної компанії «Jurimex», експерта у сфері правового регулювання лотерейного ринку Данила Гетьманцева, миттєві лотерейні ігри на ЛТС гарантують прозорість ведення бізнесу за рахунок контролю державним казначейством. Держава та казначейство в режимі реального часу відслідковують кожну ставку, кожний проданий білет, який був проданий через ЛТС. Із кожного проданого білету сплачуються податки, що гарантує додаткові надходження в бюджет, а для гравців створені ліміти, які дають можливість їм контролювати свої витрати.

 

 

«Принцип роботи обладнання – це моментальне відображення результатів миттєвої лотереї, білет якої був попередньо сгенерований по тому ж принципу, що і звичайна надрукована миттєва лотерея. Єдина відмінність від стандартного лотерейного білету – це комп’ютерна анімація лотерейного білету. Гравцеві пропонується на вибір: грати із використанням зображення стандартного лотерейного білету, або використовувати інтерактивну анімацію. Типово гравцям пропонується використовувати традиійну анімацію у вигляді поля лотерейного білету», - повідомив технічний директор «МСЛ» Володимир Мілевський.

 

Для того, аби виграти, гравцеві потрібно витягнути «щасливий лотерейний білет», результат якого буде відображений на екрані. Виграш та призовий фонд у миттєвих лотереях на ЛТС сгенеровані заздалегідь ще до моменту старту проведення лотереї та не підлягають коригуванню у відповідності із Умовами проведення лотерей.

 

Маркетинг директор «МСЛ» Вікторія Цомая зазначила, що на даний момент відкрито 11 точок продаж у таких містах як: Суми, Луцьк, Миколаїв, Хмельницьк, Донецьк та Київ. Найближчим часом планується відкриття ще 10 точок продажу.

 

 

Обладнання та програмне забезпечення (гри) пройшли добровільну сертифікацію та експертизу, яка підтвердила їх відповідність до лотерейної категорії.

  

Поділитись:
24 квітня 2014
Ми у Viber!