0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У Донецьку зірвали джек-пот лотереї «Лото-Забава» розміром в 5 мільйонів гривень!

4-го травня у тиражі номер 769  державної лотереї «Лото-Забава» зірвали джек-пот розміром в 5 мільйонів гривень. Переможницею виявилася Галина Олександрівна із міста Донецьк. Щасливий білет пані Галина придбала на точці продажу лотерей «М.С.Л.» у гастрономі «АТБ».

 

На даний момент оператор державних лотерей «М.С.Л.» очікує переможницю у Києві для оформлення виграшу. У 2014-му році Галина Олександрівна стала вже шостим мільйонером в лотереї «Лото-Забава». А за весь час існування цієї лотереї, мільйонерами та мультимільйонерами встигли стати 207 українців. Всього за 14 років гравцями було виграно більш ніж 4 мільярди гривень.

За словами переможниці, «Лото-Забавою» вона захоплюється вже більше року. Виграному джек-поту пані Галина була дуже рада, адже вона разом із чоловіком виховує однорічну дитину, й ці гроші дуже допоможуть молодій сім’ї.

Випадки, коли новачки ставали мільйонерами не є рідкісним явищем. Так, наприклад, у 2012-му році 36-річний киянин, вдруге в житті зігравши в «Лото-Забаву», зміг зірвати джек-пот! За його словами, лотерейний білет він придбав на 10 гривень, які випадково знайшов поряд із лотерейним кіоском.

У «Лото-Забаві» регулярно проводяться додаткові конкурси. З їх допомогою гравці за всю історію їх проведення виграли більше 1800 дорогих автомобілів, більше 700 путівок на престижні курорти по всьому світу, а також сотні тисяч одиниць побутової техніки.

Розіграші лотереї «Лото-Забава» проводяться кожної неділі у прямому ефірі телеканалу «1+1» - одного з найбільш рейтингових каналів на українському телебаченні.

Поділитись:
6 травня 2014
Ми у Viber!