0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Я виграла джек-пот!

У державній лотереї «Лото-Забава» зірвано джек-пот на суму 5 000 000 гривень.

 

Виграш лотерейного джек-поту – це завжди сенсація! Вона обов’язково привертає до себе увагу не лише постійних гравців, а й багатьох людей, які в лотереї не грають, а часто навіть не знають як це робиться. Виграш багатомільйонного джек-поту стає своєрідним шоком не лише для самого переможця, а й для мільйонів людей, які раптом розуміють - це можливо, реально! Коли комусь із гравців вдається виграти мільйони гривень, його успіх вселяє в інших людей надію та віру в те, що одного чудового дня таке саме свято станеться й на їхній вулиці…

 

В неділю 4 травня свято великого виграшу сталося на одній із вулиць Донецьку, де мешкає молода дівчина на ім’я Галина. Саме їй вдалося зробити те, про що мріють мільйони людей. Ось як вона прокоментувала цю дивовижну подію.

 

-          Галина, як Ви дізналися про виграш джек-поту?

-          Зайшла на сайт МСЛ, щоб перевірити свої лотерейні білети, й відразу звернула увагу на об’яву про виграш джек-поту. А через секунду побачила де саме його виграли – в Донецьку! Щось у серці йойкнуло, я швиденько кинулася до своїх білетів, стала звіряти номери. Ну, й тут сталося неймовірне - один із моїх білетів збігся з виграшним! Я закричала, кинулася до чоловіка, він до комп’ютера, стали разом перевіряти ще й ще раз. Але що там довго перевіряти, це ж усього якихось сім цифр номера білета: 0656872. Всі наші!

 

-          Що ви відчули в цей момент?

-          Важко передати наші почуття, можу лише сказати, що вони були дивовижні та незабутні! Ми кричали, цілувалися, вітали один одного. Свято!

 

-          А потім?

-          Зателефонували на Гарячу лінію МСЛ і розпитали, що маємо робити далі. Нам порадили звернутися до представництва лотерейного оператора МСЛ, ми так і зробили: віддали наш щасливий білет на перевірку й оформили всі необхідні документи на отримання виграшу.

 

-          Мабуть, Ви вже плануєте, на що будете витрачати виграні гроші?

-          Особисто я знала це задовго до виграшу – на свій власний будинок. Я про нього мріяла, задля нього грала в «Лото-Забава». Вірила, що виграю в «Лото-Забава» і втілю свою мрію в життя. Так і сталося – «Лото-Забава» мене не підвела!

 

-          Ви вже звикаєте до свого нового статусу - мільйонерки?

-          Мабуть, не варто навіть говорити, наскільки я та мої рідні шоковані цим виграшем. Ми досі не можемо до кінця повірити в те, що сталося. Потрохи, день за днем звикаємо, осмислюємо, але повинен пройти певний час, щоб усе збагнути та звикнутися з такою надзвичайною подією.

 

-          Ви згадали про своїх рідних, можете розповісти про них?

Переможниця з Генеральним директором МСЛ-          Моя родина – це чоловік Дмитро та донечка Поліна, їй 1 рік і 3 місяці. Готуємося до народження другої дитини. Буквально вчора я була на обстеженні й дізналася, що народиться хлопчик. Ми вже вирішили назвати його Іллею.

 

-          Здається, у Вашому житті зараз настав якийсь неймовірно бурхливий період, чи не так?

-          Просто голова йде обертом! А знаєте як усе почалося? З гороскопу, який я знайшла в якомусь журналі наприкінці минулого року. Я за знаком Водолій, як більшість моїх родичів, й ось читаю, що в 2014 році люди цього знаку мають більше шансів виграти в лотерею великі гроші. Я в гороскопи вірю, тож сказала мамі, татові грати в лотереї. Бабусю вмовляти не треба було, вона й так давно грала в «Лото-Забава». Вона мене до цієї гри й привчила. Я вже більше року час від часу купувала лотерейні білети, а коли прочитала той гороскоп, почала грати щотижня, купуючи кожного разу, як моя бабуся Валентина, 5 білетів по 10 грн. Не скажу, що часто закреслювала хоча б одну лінію, але напередодні мого головного виграшу пощастило виграти 94 гривні. На виграні гроші я знову ж таки купила на 769 тираж 5 білетів по 10 грн., і один із них виявився найщасливішим!

Поділитись:
12 травня 2014
Ми у Viber!