0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Квартира у Києві доступна кожному?

У зв’язку із різкими змінами курсу валют, в країні продовжують зростати ціни на нерухомість. І якщо раніше придбати квартиру міг собі дозволити рідкісний українець середнього класу, оформивши іпотечний договір, який завжди був пов’язаний із величезними ризиками та відсотками, то зараз ситуація ще більш погіршилася.

 

Однак є українці, яким по-справжньому щастить – вони отримують ключі від квартир у тільки-но збудованих житлових комплексах. Ці щасливчики – лотерейні гравці. Згідно даним оператора державних лотерей «М.С.Л.», у лотерею «ХТО ТАМ» було виграно вже 374 квартири. Із них 6 виграли у 2014-му році. Кожна квартира оцінюється у більш ніж 500 000 гривень, а після стрибків на валютному ринку, оціночна вартість квартири в новому елітному житловому комплексі тільки збільшилась.

 

Для участі у розіграші квартири достатньо придбати лотерейний білет. Багато чого, звичайно, залежить від удачі, однак часто трапляються випадки, коли новачки, які жодного разу не грали в лотерею, виграють головні призи із першого-другого разу. Так, наприклад, у січні цього року головний приз – квартиру у сучасному ЖК – виграла жителька міста Івано-Франківськ Марія Серветник. В «ХТО ТАМ» вона грала вдруге в житті.

 

Вартість одного лотерейного білета – 5 гривень – незрівнянно нижче середньої ціни на один квадратний метр. От і виходить, що сьогодні шансів отримати квартиру більше у лотерейних гравців, аніж у звичайних українців.

 

Такої ж думки дотримується ще одна переможниця лотереї «ХТО ТАМ» Віталіна Демидовська, яка 8-го березня 2014 року виграла квартиру.

 

«Ми з моїм чоловіком Ігорем обидва не з Києва, однак вже декілька років проживаємо у столиці в орендованій квартирі, - розповіла переможниця одразу після виграшу. – Звичайно, дуже хотіли мати свою власну квартиру – це було нашою найзаповітнішою мрією. Доволі часто ми сиділи на кухні із чоловіком та намагалися підрахувати скільки років потрібно працювати, аби зібрати пристойну суму. Виходило десь років 15-20, а то й більше. Не дуже оптимістично. Так би й надалі сиділи й мріяли про квартиру, не придбай я одного разу лотерейних білет. Чи вірила я в успіх? Якщо чесно, то не дуже. Але це був мій маленький шанс щось змінити. І він «вистрілив»!

Поділитись:
3 червня 2014
Ми у Viber!