0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Ніколи не вигравали у лотерею? Грайте на свята!

Минулі віхідні відзначилися подіями, які змінили долю як окремих українців, так і країни в цілому. У суботу 7-го червня відбулась інавгурація п’ятого президента України Петра Олексійовича Порошенка. А вже наступного дня вся країна святкувала День Святої Трійці, яка, за щасливим збігом обставин принесла трьом лотерейним гравцям величезну вдачу. Саме в неділю 8-го червня лотерейними гравцями одночасно було зірвано 3 великі виграші у декількох українських лотереях.

 

Гравцеві із Запоріжжя вдалося виграти півмільйона гривень у лотерею «Топ». Ще двом гравцям пощастило виграти по 500 000 гривень у лотереї «Лото-Забава». Виграшні білети «Лото-Забави» були придбані у Хмельницькому та в Києві.

 

Смуга везіння продовжилась 9-го червня – гравець із Закарпатської області виграв ще один головний приз лотереї «Топ» у півмільйона гривень, а у вівторок вже інший житель Закарпаття виграв 200 000 гривень у лотереї «Тіп».

 

Свята завжди приносили особливу вдачу лотерейним гравцям – безліч лотерейних виграшів припадали саме на святкові розіграші.

 

Нагадуємо, зовсім недавно на 8 березня 24-річна дівчина виграла квартиру у лотереї «ХТО ТАМ». У 2013-му році на різдво 7 мільйонів гривень виграв звичайний токар з міста Луганськ. В той самий День Святої Трійці, але в 2012-му році, гравець з міста Лисичанськ став власником 12 мільйонів гривень.

 

Більше того, придбаний у якості подарунку на свято лотерейний білет, доволі часто перетворювався у мільйони гривень, нові автомобілі Mitsubishi, квартири, та навіть у туристичні поїздки.

 

Найближчим часом компанія «М.С.Л.» очікує ще один сплеск інтересу до своїх лотерей, адже наближається День конституції України – свято, яке у світлі останніх подій набуває особливе значеня для кожного українця.

Поділитись:
12 червня 2014
Ми у Viber!