0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

В черговий раз у «Мегалот» виграли великі гроші.

Володимир Тимофійович грає у лотереї вже протягом 20 років, ще з часів радянського «Спортлото». Працюючи у автопарку, переможець завжди мріяв виграти трохи грошей у лотерею. Тепер, завдяки своїй вдачі, пан Володимир планує трохи покращити своє здоров’я, поїхавши із сім’єю на море.

Маючи доволі поважний лотерейний стаж, переможець прийшов до висновку, що у лотереї не може бути ніяких систем та методів, які збільшать шанси на виграш. За словами пана Володимира, все залежить лише від удачі і лише на неї слід покладати свої надії.

 

«Мегалот» не єдина лотерея, у які переможець випробовував свою удачу, але саме у «Мегалоті» гравець найчастіше отримував хоч і невеликі, але грошові призи. 5 тисяч гривень – саме таким був найбільший виграш, який отримав пан Володимир за один тираж.

Маючи доволі велику сім’ю - дружину, доньку та дві онучки – переможець звернув увагу на те, що всі рідні дуже підримують його захоплення.

«Жінка в мене дуже добре ставиться до того, що я граю в лотереї, - розповідає переможець. -  Ще краще до того ставиться моя донька. Буває навіть сама приходить до мене та й каже «тату, я тут тобі лотерейних білетів купила пограти». Хоча сама донька лотереями не захоплюється.

Після виграшу, пан Володимир не збирається зупинятися на 40 тисячах, адже головний приз лотереї «Мегалот» - 15 мільйонів гривень! 

Поділитись:
13 червня 2014
Ми у Viber!