0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Знайшовся власник джек-поту лотереї «Лото-Забава»

15-го червня гравець лотереї «Лото-Забава» виграв джек-пот розміром у 3 770 000 гривень. Переможцю знадобився тиждень, для того, аби усвідомити факт виграшу та для того, щоб з’явитися для його оформлення. Джек-пот виграла жінка на ім’я Ольга. Із розповіді переможниці стало відомо, що вона виховує трьох дітей, проживає у селі, а на виграні у лотерею гроші планує купити власну квартиру.

 

У лотерею пані Ольга грає давно й найбільшим виграшем, який їй вдалося виграти раніше, був виграш у 600 гривень.

 

«В лотерею я граю скоріш за звичкою, аніж з метою виграти джек-пот, - розповідає Ольга. – Одного разу я виграла 600 гривень. Я не знаходила собі місця від щастя! А про цей виграш мені й сказати нема чого, виграти більше трьох мільйонів – це неймовірна удача!»

 

Про свою перемогу пані Ольга дізналася, коли купувала білети на наступний тираж.

 

«В день розіграшу лотереї я хрестила свою дитину, - згадує переможниця. – Саме тому побачити розіграш по потелевізору я не змогла. Коли наступного тижня я пішла звіряти свої старі білети та купувати нові, продавець просканував мій білет та повідомив мені, що я зірвала джек-пот. Я була шокована».

 

Пані Ольга стала 210 гравцем лотереї «Лото-Забава», який виграв багатомільйонний приз. Після виплати усіх податків, вона отримає 3 130 000 гривень.

Поділитись:
25 червня 2014
Ми у Viber!