0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У «Спортпрогноз» виграють ветерани та новачки

    Одразу 5 гравців  розділили між собою джек-пот 226 тиражу державної лотереї тото «Спортпрогноз» (140 000 грн.), який припав на кінець червня – самий розпал групового турніру ЧС-2014. У програмі тиражу значилися найцікавіші матчі: Італія – Уругвай, Нігерія – Аргентина, Алжир – Росія, США – Німеччина… Приголомшлива перспектива для азартних любителів ставок проявити свої таланти! У п’ятірці головних переможців, які розділили між собою головний приз, виявилося одразу три харків’янина!

   

    Гравець-ветеран Олексій Миколайович Сахно із категорії тих людей, для яких лотерея «Спортпрогноз» давно стала невід’ємною частиною життя.

 

    -   Фуболом захоплююсь з дитинства, - каже він, адже сам грав у юнацьких та молодіжних командах. – А першу свою ставку у «Спортпрогноз» я зробив у 1987 році. Заповнив один варіант, тоді у програмі було 13 пар команд, та вгадав 11 результатів, вигравши 5 рублів. Успіх окриляє, саме тому я став завзятим шанувальником лотереї на довгі роки.

 

    -  Я грав одиночними ставками, системами, вскладчину з друзями. Зараз віддаю перевагу самостійним ставкам, причому заповнюю всього один-два варіанти. Мені вистачає, щоб часто вгадувати 9-11 результатів. Відбувається це, правда, не у найскладніших тиражах, тому разом зі мною вгадують ще чимало гравців, й суми виграшів виявляються невеликими. До речі, я заздалегідь передбачив, що джек-пот 226 тиражу виграють п’ятеро людей - доволі легкою була програма. 28 тисяч гривень – це мій найбільший виграш у «Спортпроноз». А в «Спортлігу» я пару років назад із першого разу виграв 2 тисячі, щоправда потім справи пішли не так вдало, але я не здаюся і ставки роблю регулярно.

    - Я завжди вболівав за київське «Динамо» та збірну Бразилії. От зараз модно критикувати Олега Блохіна, мабуть, більшість забули, яким класним форвардом він був, а Франц Беккенбауер, напевно, пам’ятає неймовірний прохід Олега й гол у 85-му році. Бразилія… Так, вона сьогодні вже не та, якою була раніше, немає колишніх технарів, забагато грубості. Хоча, звичайно, вона додала у швидкості й у командній грі.

    - Чи вірите, що бразильці виграють мундіаль?

    - Вірю та вболіваю за них!

    

     Ігорю Білому 25 років, відповідно, й досвіду участі в «Спортпрогнозі» не так багато – 2 роки. Він будівельник, проживає у передмісті Харкова. Каже, що саме тому не так часто, як хотілося б, робить ставки, адже біля дому нема де. Тому й грає тільки тоді, коли буває у центрі міста.

 

    -Інколи це трапляється раз на місяць, інколи рідше, або частіше. Варіантів заповнюю небагато, на цей раз було 4, одна картка. Не можу сказати, що я великий спец, як правило, вгадую 6-8 результатів. А зараз пощастило – вгадав усі 12 й виграв добрі гроші.

 

Поділитись:
4 липня 2014
Ми у Viber!