0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Співробітники лотерейного оператора «МСЛ» придбали «Військові» облігації

Співробітники лотерейного оператора «МСЛ» підтримали ініціативу уряду України та придбали казначейські зобов’язання «Військові», кошти від реалізації яких будуть спрямовані на забезпечення потреб українських військових.

 

Сьогодні всі бажаючі можуть підтримати Збройні Сили України, придбавши сертифікати казначейських зобов’язань.


«Зважаючи на складну ситуацію в країні, співробітники компанії не змогли не відгукнутися на заклик надати фінансову допомогу військовим, які захищають територіальну цілісність країни, - говорить генеральний директор «МСЛ» Евген Власенко. – Ми всі хочемо, щоб кожен військовий зміг повернутися додому до своїх рідних та близьких цілими та неушкодженими. Ми віримо, що гроші від облігацій допоможуть зберегти життя наших співвітчизників. «МСЛ» - одна з найбільш соціально-відповідальних компаній в країні, мені приємно, що наш колектив є носієм корпоративної культури, і у нас є бажання надавати фінансову підтримку не тільки на рівні компанії, але і на рівні наших співробітників».

 

Продаж казначейських зобов’язань «Військові» серії В почалася 21 травня у відділеннях АТ «Ощадбанк». Цінні папери емітувало Міністерство фінансів України, а кошти від їх реалізації будуть спрямовані на підтримку української армії. Номінальна вартість дворічного зобов’язання становить 1000 гривень. Процентна ставка  - 7% річних, з виплатою купона кожні півроку. Цінні папери випущено в документарній формі на пред’явника.

Поділитись:
8 липня 2014
Ми у Viber!