0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

За 3 місяці мешканка Луганської області тричі виграла у трьох різних лотереях!

Вперше придбавши лотерейний білет 3 місяці назад, жителька міста Стаханов Луганської області виграла великі грошові призи у трьох різних лотереях: «ХТО ТАМ», «Топ» та «Лото-Забава». У сумі, переможниця на ім’я Алла виграла 237 000 гривень.

 

Грати в лотереї пані Алла почала спонтанно. Лотереями захоплювалися її знайомі та друзі, і одного разу, коли один із товаришів попросив Аллу придбати для нього декілька лотерейних білетів, вона задумалась про те, щоб і самій випробувати свою удачу.

 

«Одного разу я купувала лотерейні білети одному із своїх знайомих, - розповідає пані Алла. – Потім я раптом подумала «А, може, й самій спробувати?». Адже я часто бачила по телевізору, як люди вигравали гарні гроші, а я так давно мріяла про нову квартиру. Саме тому, першим ділом я спробувала лотерею «ХТО ТАМ», у якій головний приз – квартира у Києві. Мені пощастило виграти 17 000 гривень. Потім я спробувала лотерею «Топ», і тут мені вдалось виграти 200 000 гривень. Після цього, я вирішила зіграти ще й у «Лото-Забаву», й виграла ще 20 000 гривень».

 

За словами пані Алли, її удача стала несподіванкою для друзів та членів сім’ї. Друзі впевнені, що у переможниці є якийсь секрет, за допомогою якого їй вдалося виграти у трьох різних лотереях всього за 3 місяці із того моменту, як вона придбала свій власний лотерейний білет.

 

«У мене немає ніякого секрету для виграшу у лотерею, - каже пані Алла. – Я просто купую лотерейні білети, саме тому й виграю, адже без білета нема й виграшу, а то, що я виграла одразу у трьох лотереях – напевне, це все-таки звичайне везіння, хоча до цього моменту я вважала себе доволі невезучою людиною. Можливо це такая компенсація за минулі життєві невдачі?» 

Поділитись:
31 липня 2014
Ми у Viber!