0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Знайшлася власниця джекпоту «Лото-Забава»

Зовсім нещодавно у «Лото-Забава» зірвали джепот розміром 3 000 000 гривень*! Трапилося це 23 січня у Києві іце – по-справжньому вражаюча подія! Вже другий джекпот зірвано усього за один місяць!

Тож тепер мираді повідомити, що переможниця уже звернулася до нас для оформлення виграшу, а ми, скориставшись можливістю, взяли кілька коментарів.

Звати переможницю – Світлана. Вона – звичайна пенсіонерка, яка регулярно купує лотерейні білети протягом 10 років. Має доньку, власну ділянку у селі під Києвом та друзів, які протягом всього часу підтримували її бажання брати участь у «Лото-Забава». Більше деталей нижче:

Як давно ви купуєте білети «Лото-Забава»?

Насправді, розпочала я це робити ще років 20 тому – з перших тиражів лотереї. Але потім зробила дуже довгу перерву і приблизно 10-11 років тому знову повернулася до цього заняття.

Чому взагалі вирішили брати участь у лотереї та протягом такого довгого часу не втрачали інтерес?

Мені просто подобалася її простота: купила, перевірила і радію. Ну та й можливість виграти чималі гроші… Знаєте, як кажуть «Надія помирає останньою»? От і я завжди сподівалася на виграш. Але ж надія надією, а якщо білета в руках нема, то й виграти не зможеш.

Як ви дізналися про виграш?

Я дивилася прямий ефір. Того разу купила декілька білетів у різних точках. Усі шість штук одночасно перевіряти не встигала, тому вирішила дочекатися, коли назвуть саме номер білета, який виграв якусь велику суму. Потім сказали, що зірвали джекпот і показали номер білету. Я навіть не одразу зрозуміла, що цей номер був у одному з тих, що я купила! Я просто не могла повірити своїм очам! Шок!

Ви у той момент була одна? Чи хтось із рідних розділив з Вами цей момент?

Та всі мої були поруч. Але так само ніхто не повірив у те, що відбулося. Були шоковані. Я одна серед них купую лотерейні білети, але всі мене завжди підтримували. За що їм величезне дякую. Кажуть «ми ж бачимо, як це тобі подобається, тож чому ми маємо тобі це забороняти?».

Як плануєте витратити виграш?

Я часто чула від переможців «Лото-Забава», які вигравали якісь призи, що в першу чергу вони хочуть допомогти своїм дітям. От і я хочу своїй донці допомогти. У мене знаєте, є така компанія з пенсіонерів, з якими ми часто проводимо час разом. Усі вони люди прості, добрі, світлі, але не дуже заможні. Хочу їм також виділити якусь копійку, допомогти чимось. Та й сама я не дуже заможна, мені також треба позакривати деякі фінансові питання. У мене все, як у всіх.

Ми хочемо ще раз щиро привітати пані Світлану та побажати їй здійснити усі плани та бажання, завдяки виграному джекпоту!

 Хочемо нагадати, що виграти джекпот розміром 3 000 000 гривень, можна кожної неділі.

Крім цього, у «Лото-Забава» щонеділі гарантовано розігрують 1 000 000 гривень та багато інших крупних грошових призів. Мінімальна вартість лотерейного білета складає всього 20 гривень.

Розіграші лотереї проходять у прямому ефірі кожної неділі о 9:00 на каналі «Апостроф ТВ» та на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.».

«Лото-Забава» - найпопулярніша українська лотерея, яка зробила мільйонерами і мультимільйонерами вже 423 українця! З них троє – вже цього року!

Її білети можна купити на сайті компанії «М.С.Л.» та у точках продажу лотерей по всій Україні.

*Усі виграші виплачуються у строки, вказані в Умовах проведення лотереї, що розміщенні на сайті «М.С.Л.».


Поділитись:
28 січня 2022
Ми у Viber!