0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Джекпот попри сенсації. Мешканець Івано-Франківська виграв 320 000 грн!

Після попереднього зірваного джекпоту в "Спортпрогнозі" минуло не так багато часу, а саме трохи більше тижня. Тираж із порядковим номером 491 не обіцяв любителям "СП" легкого життя. У програмі було чимало маловідомих клубів, а пізніше виявилося, що й сенсації не оминули його стороною. Втім, знайшовся прогнозист, що вгадав в такий непростий комбінації всі 12 результатів. Він став черговим володарем джекпоту і розбагатів на 320 000 гривень!

Наш переможець проживає в Івано-Франківську. Свої прогнози він зареєстрував в універмазі "Прикарпаття" на вулиці Дністровській. Це чотири окремих варіанти на загальну суму 20 гривень. І один із них виявився стовідсотково точним! Поставлені гроші мешканець Івано-Франківська примножив у 16 000 разів!

Серед інших результатів володар джекпоту вгадав кілька сенсацій. Головна з них відбулася в Лондоні, де "Арсенал" втратив перемогу над празькою "Славією". На нічию в цій парі зроблено менше 10% ставок. До слова, якби "Славія» не зрівняла рахунок на четвертій доданій хвилині, то й джекпот залишився б цілим і неушкодженим.

У Лізі Європи трапилася ще одна сенсація. "Аякс" мав усі шанси обіграти "Рому": голландці першими вийшли вперед, а потім Тадич не забив пенальті. З цього моменту розпочалися неприємності для господарів поля. У другому таймі "Рома" не лише зрівняла рахунок, але й вирвала перемогу, на яку зроблено всього 13% ставок.

На цьому перелік сенсацій не закінчується. У чемпіонаті Еквадору "Депортиво" (Куенка) завдав поразки лідеру (10%), а в кваліфікації Південноамериканського кубку гостьову перемогу здобув колумбійський "Ла Екідад" (18%). І всі ці результати теж вгадав наш переможець. Неймовірно, але факт!

Загалом від початку року у "Спортпрогнозі" зірвано вже вісім джекпотів на загальну суму 3 100 000 гривень! Для цього вистачило 96 тиражів, а значить у середньому ми маємо один зірваний джекпот на 12 тиражів. До речі, у порівнянні з минулим роком любителі "СП" значно підвищили свою "ефективність" - тоді вони вигравали один джекпот у 17-ти тиражах. Вітаємо всіх переможців!


Поділитись:
9 квітня 2021
Ми у Viber!