0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мешканцю Павлограда феноменально щастить у лотереях

Нещодавно у лотереї «Переможна 4» виграли понад 173 000 гривень. Переможцем виявився чоловік з Павлограда, який вже втретє за останні чотири місяці виграє чималий лотерейний приз. І що цікаво, йому і до цього дуже щастило у різноманітних лотереях.

Фартового чоловіка звуть Володимир, за його словами він й сам не може пригадати скільки разів йому вдавалося виграти призи у кілька тисяч гривень: «Я вигравав у «Лото-Забава» 7 500 гривень, у «Спортпрогноз», «Переможна 4» та ще в кількох лотереях. Якщо ви думаєте, що я багато витрачаю на лотереї, тому і багато виграю ­– ні, це не так. Більш того, я купую самі недорогі лотереї».

Своєю улюбленою лотереєю Володимир вважає «Переможну 4», бо в ній йому особливо щастить: «Напередодні Нового року я купив білет за 5 гривень і виграв 43 000 гривень, тиждень тому виграв 4 000 гривень, а вчора (25 березня 2024 р.) виграв 173 000 гривень. До речі, я вперше витратив на цю лотерею аж 160 гривень, і одразу виграш. Ось тепер думаю, може спробувати виграти півмільйона!?».

500 000 гривень – це головний приз лотереї «Переможна 4». У цій лотереї дуже високі шанси на виграш призів, адже призовий фонд лотереї «Переможна 4» складає понад 80%. Лотерея пропонує учасникам одразу чотири варіанти гри, для виграшу достатньо перемогти хоча б за одним варіантом. Пан Володимир виграв в найпопулярнішій з чотирьох ігор – гру «Кількість кольорів».

Щодо планів на виграні кошти, пан Володимир повідомив, що вже знає на що їх витратить, але хоче залишити свої плани у таємниці.

Лотерейні білети можна придбати онлайн, у точках продажу лотерей або через мобільний додаток. За розіграшами можна слідкувати онлайн на офіційному сайті msl.ua, у мобільному додатку або на екранах в мережі продажу оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Більш детальну інформацію про лотерею «Переможна 4» можна дізнатися на сторінці нашого сайту.


Поділитись:
28 березня 2024
Ми у Viber!