0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Боснія - Україна: матч для кожного українця!

Чи зіграє збірна України на Євро-2024, ми дізнаємося вже за кілька днів. Аби стати учасником європейської першості, потрібно  виграти два матчі. Перший із них - проти Боснії і Герцеговини - відбудеться у четвер, 21 березня. А далі сильніший у цьому протистоянні виходить на переможця пари Ізраїль - Ісландія.

Проти боснійців ми гратимемо на полі суперника, і це головнийаргумент на користь господарів. А загалом фаворитом вважається збірна України, у якої і склад значно потужніший, і авторитет у футбольному світі значно більший.

За словами наставника боснійців Саво Мілошевича, він зібрав найпотужніший склад з усіх можливих. Зрозуміло, що вирішальне слово в подібних матчах мають сказати досвідчені гравці, тому найпильніше потрібно  стежити за Джеко, Круничем, П'яничем і Колашинацом. Двоє перших виступають за "Фенербахче", останній захищає кольори "Аталанти", а П'янич заробляє на безбідну старість в ОАЕ.

Саво Мілошевич: "Немає значення, скільки коштують українські гравці і де вони грають. Їхня ринкова вартість лише означає, що вони мають хорошу індивідуальну якість. Таку команду можна перемогти, якщо добре грати як команда. Я читав дещо з того, що пишуть українські ЗМІ. Мені здається, що вони нас трохи недооцінюють. Я радий цьому. Я не люблю відповідати ЗМІ, ми відповімо на футбольному полі".

А що ж наша збірна? Сергію Реброву не вдалося залучити всіх найсильніших через травму Тараса Степаненка. Тепер головне питання - хто гратиме на позиції опорника. Найочевидніший варіант - досвідчений Сергій Сидорчук, але є ще молодий Володимир Бражко і кілька центральних півзахисників, які в разі потреби теж можуть закрити цю позицію.

Ще одна проблема - травма Віктора Циганкова. Він пропустив останній матч "Жирони", а в збірній тренувався за індивідуальною програмою. Цілком можливо, Циганкова готують уже на другий матч, але його допомога дуже потрібна й зараз. Також непокоїть гольова засуха Артема Довбика, який не забивав у дев'яти останніх матчах за "Жирону".

Так чи інакше, це поєдинок, який  потрібно  вигравати за будь-яку ціну. Це матч для  всієї країни, для наших захисників, для кожного українця. Немає жодних  сумнівів, що наші футболісти на сто відсотків усвідомлюють свою відповідальність, тому битимуться так, як б'ються наші воїни за кожний клаптик української землі.

Склад збірної України

Воротарі: Георгій Бущан (Динамо), Анатолій Трубін (Бенфіка), Андрій Лунін (Реал).

Захисники: Олександр Караваєв, Денис Попов, Олександр Тимчик (усі — Динамо), Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (усі — Шахтар), Богдан Михайліченко (Полісся), Віталій Миколенко (Евертон), Ілля Забарний (Борнмут), Максим Таловєров (ЛАСК).

Півзахисники: Олександр Зубков, Георгій Судаков (обидва — Шахтар), Микола Шапаренко, Володимир Бражко (обидва — Динамо), Олександр Піхальонок, Олексій Гуцуляк (обидва — Дніпро-1), Олександр Зінченко (Арсенал), Віктор Циганков (Жирона), Михайло Мудрик (Челсі), Сергій Сидорчук (Вестерло), Руслан Маліновський (Дженоа).

Нападники: Артем Довбик (Жирона), Роман Яремчук (Валенсія), Данило Сікан (Шахтар), Владислав Ванат (Динамо).

Резервний список: Дмитро Різник, Єгор Назарина (обидва — Шахтар).

P. S. Саме 21 березня стартує суперакція для всіх любителів "Спортпрогнозу", завдяки якій джекпот зростатиме значно швидше. Яким би не був джекпот на момент початку акції, ми додамо до нього 50 000 грн! Але це ще не все. Крок джекпоту на 10 наступних тиражів - 10 000 грн!

Стартовий джекпот під час проведення акції - 250 000 грн! А далі - знову збільшений крок на 10 тиражів!

Отже, джекпот 510 тиражу складатиме 315 000 грн, якщо його не зірвуть у 509 тиражі. А якщо це станеться, прогнозистам буде запропонований стартовий джекпот - 250 000 грн.

Акція триватиме з 21 березня до 5 травня незалежно  від кількості зірваних джекпотів. Бажаємо вдалих прогнозів!


Поділитись:
19 березня 2024
Ми у Viber!