0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Феноменально щастить. Водій автобуса з Полтави вдруге виграв великий приз

Водій автобуса з Полтави, на ім’я Геннадій Вікторович, вже вдруге став власником великого виграшу у «Лото-Забава». Вперше він виграв автомобіль, а зараз йому пощастило виграти 190 000 гривень.

53-річний Геннадій Вікторович розповів, що він дотримується певного ритуалу, який допомагає йому вигравати у «Лото-Забава»: «У мене було багато і більш дрібних виграшів – гроші, пилосос, багато іншої дрібної побутової техніки. Щодо мого секретного ритуалу – я не готовий його розкривати. Але, скажу одне - я купую по 10 лотерейних білетів на тираж і я впевнений, що колись виграю джекпот».

Геннадій Вікторович поділився цікавою історією, пов’язаною з виграшем автомобіля: «Одного разу мені наснився сон, в якому я купив лотерею-стирачку і виграв головний приз – автомобіль. Зранку я вирушив на точку продажу лотерей, щоб перевірити білети «Лото-Забава» та купити стирачку, в якій розігрується автомобіль. Виявилось, що автомобілів у стирачках не розігрують, але я вирішив придбати декілька білетів і перевірити свою удачу. Стираю білети, а до мене звертається продавець лотерей: «Вітаю, ви виграли великий приз у «Лото-Забава» і показує суму на лотерейному терміналі – виявилось, що ця сума еквівалентна вартості авто, яке розігрувалось у цій лотереї».

Щодо планів на виграні 190 000 гривень, Геннадій Вікторович поділився, що на ці гроші він планує зробити кілька покупок для свого дому і поділитися частиною коштів з дітьми.


Поділитись:
22 листопада 2023
Ми у Viber!