0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Дуже простий конкурс. І дуже великі призи!

Погодьтеся, що це дійсно так,– ну дуже прості умови запропоновані учасникам лотереї "ХТО ТАМ", щоб стати претендентами на призи нового інтерактивного конкурсу "Вгадай переможця". І дуже великі, просто величезні призи (подивіться на фото) можна виграти в цьому простому конкурсі.

Взагалі, сама ідея конкурсу – вгадувати напередодні гри, хто з шести претендентів на квартиру стане головним переможцем, тобто вийде у фінал, була абсолютно очевидною, навіть важко сказати, чому цей конкурс не народився разом із оновленою "ХТО ТАМ". І дуже приємно, що він все ж таки народився!

Ще приємніше, що в новому конкурсі "Вгадай переможця" вже є перші переможці, які виграли великі, ну дуже великі призи! Перший щасливчик – це Валентина Леонідівна Федорова з Дніпропетровська. Й знову таки, приємно відзначити, що це гравець із величезним ігровим і трудовим стажем. Ігровий вимірюється усіма роками існування самої лотереї "ХТО ТАМ". А трудовий… Вже 49-рік пані Валентина з задоволенням працює в дитячих садочках рідного міста. Була й вихователькою, й завідуючою, зараз є методистом. Коли розповідає про своїх підопічних, мимоволі посміхається й добрішає обличчям,– ну дуже любить свою роботу й своїх дітлахів.

А до студії "ХТО ТАМ" пані Валентина приїхала вже вчетверте! Перші 3 разі (всі три в цьому році!) вона була тут в ранзі гравця-переможця конкурсу "5+". Нарешті, в четвертий – як переможець нового конкурсу. Це важлива деталь, адже у тих, хто купує 5 і більше білетів на тиждень, найбільші шанси потрапити до студії та виграти у новому інтерактивному конкурсі "Вгадай переможця". Тому що в них є можливість зробити ставки на всіх шістьох або принаймні на п'ятьох головних учасників гри. Коли ви купуєте один білет "ХТО ТАМ", можете зареєструвати одну ставку на переможця, тоді ваші шанси потрапити на жеребкування дорівнюють 1: 5. Якщо ви придбали 6 білетів та зробили ставки на всі 6 номерів учасників – стовідсотково потрапляєте в жеребкування номерів телефонів і можете виграти дуже великі призи.

Ось вони – величезний плаский телевізор та величезний домашній кінотеатр. Я навмисно встановив призи один на один, щоб ви побачили – на зріст вони такі, як наша перша переможниця. Лише не хвилюйтеся з приводу того, яким чином пані Валентина доставить їх додому. Носити не доведеться, вони чекатимуть на неї в рідному місті. А якщо захоче – забере призи грошима, а це не маленька сума – 15 000 гривень (з вирахуванням податків).

Окрім призів-велетнів від партнера програми "Нікіта Мобайл Україна" пані Валентина отримала ще й 50 грн. поповнення рахунку мобільного телефону. Таку ж суму отримали ще 9 учасників конкурсу, які були в десятці претендентів, котру відібрав електронний жереб. Вона виглядає так: 095-835-50-ХХ, 066-094-71-ХХ, 095-256-08-ХХ, 099-905-96-ХХ, 096-380-18-ХХ, 067-489-10-ХХ, 095-596-08-ХХ, 098-701-80-ХХ, 097-246-61-ХХ.

Нагадаємо, щоб стати учасником нового конкурсу "Вгадай переможця" треба купити хоча б один лотерейний білет "ХТО ТАМ" і відіслати СМС-повідомлення на короткий номер 615. Воно має складатися з 9 цифр та пробілу: перша – номер гравця-головного переможця наступної гри (від 1 до 6), потім обов'язково пробіл (пропуск), потім 8 цифр інтерактивного коду білета. Відсилайте повідомлення до 21:00 п'ятниці.

Минулої суботи в жеребкуванні брали участь ті гравці, які зробили ставки на номер 4. Під цим номером грав Віталій Якимович Нікора. І якби він скористався у фіналі ключем із таким саме номером 4, тоді б виграв квартиру в столиці вартістю 500 000 гривень. Але пан Віталій, нажаль, взяв ключ номер 3. І поїхав додому з чималим виграшем 51 600 гр. Плюс ще 2 000 грн., які відтепер отримують всі 6 основних гравців.

В конкурсі найактивніших гравців "5+" перемогу святкувала студентка столичного вузу Оксана Микульська, яка отримала ноутбук. Дуже доречний приз для студентки!

А квартира 337 з кожним розіграшем стає все загадковішою,– нам що, до Нового року чекати, коли хтось із вас таки її виграє? На черзі нові квартири, нові будинки, вже давно пора підібрати ключ до квартири 337 та йти собі далі!

Я.СВІЙ

 

Поділитись:
23 жовтня 2011
Ми у Viber!