0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Ох і вперта ця квартира №337

Майже ні в кого в студії «ХТО ТАМ» не було сумніву, що цього разу, нарешті, після кількох невдалих спроб квартиру №337 таки буде виграно. І знову промашка, і знову невдача фіналіста – головного переможця розіграшу.

І знову після гри я почув до болю знайомі признання: «Я ж хотіла взяти четвертий ключ, цифра 4 крутилася в голові вчора весь день. А чоловік сказав, бери шостий!» Можете не виправдовуватися, пані Мирославо, ми Вас розуміємо, ми Вам співчуваємо, всі ми після гри розумні, передбачливі та всевидячі.

Отже, фіналісткою в суботу 24 вересня була Мирослава Василівна Вінар з Івано-Франківська, а невдалим підкажчиком – її чоловік, пан Ласло. Далі першої спроби пані Мирослава не пішла, тож сума її виграшу вийшла вельми достойною – більше 50 000 гривень.

П’ятірка інших основних гравців отримала від гри окрім задоволення та телевізійної слави хороші призові. Серед представників конкурсу «5+» помітною фігурою стала Тетяна Андріївна Шаргородська з міста Дрогобич, яка виграла ноутбук.

Ось і все про минулу гру – дуже коротко, щоб надати більше газетної площі новій призовій акції. Вона того варта!

P.S. Замість прощання звертаємо вашу увагу на те, що в лотереї «ХТО ТАМ» існує вже 3 коротких номера для дзвінків та SMS-повідомлень із мобільних телефонів. Не заплутайтеся. Пам’ятайте, що:

– по номеру 7200 слід реєструвати інтерактивний код із 9 цифр;

– по номеру 7227 – код ТБ із 8 цифр;

– по номеру 615 – реєструватися в акції «Вгадай переможця!», відправляючи 10 цифр.

 

Поділитись:
21 жовтня 2011
Ми у Viber!