0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Руки вгору, панове герої!

Я був готовий дати руку на відсіч (умовно кажучи!), що минулої суботи виграють квартиру. І добре, що не завів суперечку. Квартиру, на жаль, знову не виграли. Але невдача головного героя останнього розіграшу «ХТО ТАМ» у фінальній стадії гри ніяким чином не зіпсувала всю картину гри, яка вийшла напрочуд веселою та жвавою. Насамперед, завдяки моторній учасниці під номером 4 Надії Фроловій із Житомира. Не часто зустрічав жінок із таким «атомним» зарядом енергії, якою можна будинки опалювати. Ну, така непосидюча – весь час у русі, руки так і літають. Такою веселою, жвавою пані Надія й залишиться в історії «ХТО ТАМ», яку ми пишемо на сторінках газети. До речі, саме вона виграла найбільшу суму – майже 30 тисяч гривень.

Неймовірно цікаво, що її чоловік Сергій, (фото угорі праворуч) який ніколи не грав у «ХТО ТАМ» і дружині не радив, потрапив до студії… як один із переможців конкурсу найактивніших гравців «5+». Просто вирішив зробити приємне дружині й придбав зразу 10 білетів «ХТО ТАМ». З його легкої руки пані Надія отримала місце серед шести основних гравців, а сам він потрапив до числа найактивніших щасливчиків. Диво, інакше не скажеш. І сталося воно з чоловіком, який математично точно обчислив кількість шансів на удачу й абсолютно точно знав, що ці шанси неймовірно, безнадійно малі. Тепер він каже, що більше не вірить в математику! А дружина на сьомому небі від щастя – вона зможе здійснити мрію та полетіти до Ізраїлю. «Гроші є, тепер мене ніщо не зупинить!» – впевнено говорить пані Надія і рубає повітря руками. Точно – ніхто й ніщо!

Якось тишком-нишком пройшов по грі Микола Пацюкевич із Кіровограду (фото внизу ліворуч). Забрав свої 22 тисячі й усе. Ні, пане Миколо, ми Вас «засвітимо» на весь білий світ. Ви ж не просто гравець, Ви – переможець, наприкінці минулого року виграли в «Лото-Забава» 244 тисячі гривень! Таких щасливчиків ще пошукати, щоб у двох різних лотереях досягли помітного успіху. І спробуй скажи потім, що лотерейне щастя до одних рук двічі не потрапляє. Ще як потрапляє! Треба лише грати так само активно, роками, як пан Микола, й лотерейні білети купувати в такій кількості – по 3-5 щотижня на кожен розіграш.

Руки вгору – це девіз і нашого третього героя, фіналіста минулого розіграшу Сергія Назарова з Краснодону Луганської області. Шахтарський стаж у пана Сергія значно більший, ніж ігровий, і успіхи в роботі значно вагоміші. Проте, всеукраїнську славу йому принесла все ж таки лотерея «ХТО ТАМ». А якби ще ключ до квартири підібрав, тоді взагалі вписав би себе в історію гри червоними літерами. Ну, а так пропишемо в статті жирними!

Тож, квартиру вартістю 500 000 грн. не виграли, й вона стоїть собі за тією ж адресою: Київ, вул. Маяковського, 1-в, та чекає наступної суботи, коли хтось із вас отримає шанс її забрати. Хто там на черзі на звання щасливчика?

Ноутбук у цій грі дістався Олександру Костякову з Одеської обл.

Сьогодні вперше в якості розповідача анекдотів в нашій газеті виступає Сергій Харинович. Збирати анекдоти – це його хобі, а розповідати їх – це для нього одне з найбільших задоволень. Сергію – задоволення, читачам – радість. Читайте анекдоти на стор. 11.

Я. СВІЙ

 

Поділитись:
18 жовтня 2011
Ми у Viber!